Pizza Mediteraneană La Grătar

Pizza Mediteraneană La Grătar
Pizzan la grătar mediteranean este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru $1.12 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 10g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 381 calorii. Este perfect pentru Al Patrulea Iulie. Mergeți la magazin și ridicați fâșii de ardei prăjiți, ulei de măsline extravirgin, hummus și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o buget prietenos rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de Allrecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 65%, care este solid. Rețete similare includ Pizza Mediteraneană, Pizza Mediteraneană, și Pizza Mediteraneană.

Instrucțiuni

1
Porniți focul de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2
Combinați 2 căni de făină, drojdie nedizolvată, zahăr și sare într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Adăugați apă foarte caldă și ulei; se amestecă până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat suficientă făină rămasă pentru a face un aluat moale. Aluatul ar trebui să formeze o minge și va fi ușor lipicios. Frământați * * pe o suprafață făinoasă, adăugând făină suplimentară, dacă este necesar, până când este netedă și elastică, aproximativ 5 minute. (Dacă utilizați Rapid
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ApăApă
Ulei De GătitUlei De Gătit
4
Creșteți drojdia, lăsați aluatul să se odihnească în acest moment timp de 10 minute.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
DrojdieDrojdie
5
Împărțiți aluatul în 8 porții. Bateți sau Rulați aluatul pe un blat bine înfăinat la cercuri de aproximativ 8 inci; nu trebuie să fie perfecte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
RolaRola
6
Folosind mâinile, ridicați fiecare crustă cu atenție și așezați-o pe grătar. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand partea de jos este usor rumenita si partea de sus arata setata. Folosind clești cu mâner lung, îndepărtați crusta de pe grătar, cu partea la grătar în sus, pe un platou sau o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
CleșteClește
7
Întindeți aproximativ 2 linguri de hummus peste partea la grătar a fiecărei cruste de pizza. Se acoperă cu 2 linguri de sparanghel, 1 lingură de ardei roșu prăjit, aproximativ 1 lingură de brânză de capră și câteva nuci de pin. Repetați cu pizza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Roșii PrăjițiArdei Roșii Prăjiți
Brânză De CaprăBrânză De Capră
Crustă De Pizza PregătităCrustă De Pizza Pregătită
SparanghelSparanghel
Nuci De PinNuci De Pin
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Glisați cu grijă fiecare pizza pe grătar. Gatiti inca 3 pana la 4 minute pana cand fundul crustei se rumeneste si branza se topeste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BrânzăBrânză
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
9
Scoateți din grătar și serviți imediat.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateMediu
Gata În28 m.
Porții8
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista