Pizza Mamaliga

Pizza Mamaliga
Reteta Pizza Polenta ar putea satisface pofta mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție conține 240 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. Pentru 76 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Această rețetă de la Happy Herbivore are 345 de fani. Mergeți la magazin și ridicați legume, făină de porumb, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 95%. Acest scor este uimitor. Rețete similare includ Pizza cu mămăligă dulce: Pizza Dolce di mămăligă, Pizza Cu Mămăligă, și Pizza Cu Mămăligă Pentru Unul.

Instrucțiuni

1
Ungeți o caserolă de 13x 9 și puneți-o deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
2
Bateți apa, laptele fără lapte, făina de porumb, sarea și condimentele într-o cratiță și aduceți la fierbere. Reduceți căldura la minim și continuați să gătiți, amestecând constant, până devine groasă, ca o fulgi de ovăz grei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Lapteînlocuitor De Lapte
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)File De Păstrăv De Lac (aproximativ Fiecare)
Fulgi De OvăzFulgi De Ovăz
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
3
Se toarnă amestecul în caserolă, întinzându-se uniform și bătând ferm, dar ușor, folosind o spatulă. Acoperiți și refrigerați până se fixează, aproximativ o oră. Preîncălziți cuptorul la 450 F.
Echipamente pe care le vei folosi
(recomandat: Velveeta)(recomandat: Velveeta)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Îndepărtați acoperirea și coaceți mămăliga complet descoperită timp de 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
5
Scoateți și adăugați un strat subțire de sos și toppingurile. Aveți grijă să nu folosiți prea mult sos sau va fi ud.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
6
Coaceți încă 10-15 minute, până când legumele sunt fierte, dar încă crocante și mămăliga este crocantă de-a lungul marginilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa1/2 Portocala, Coaja Proaspat Rasa
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Serviți imediat.Informații Nutriționale
1
4cantitate pe porție
2
Calorii
3
175grăsime
4
90g
5
Carbohidrați
6
20gfibre dietetice4gzahări10. 50gproteine6g

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Piccini Chianti Classico cu un rating de 4, 6 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 10 dolari pe sticlă.
Piccini Chianti Classico
Piccini Chianti Classico
Un nas complex și persistent umplut cu note de cireșe și fructe de pădure sălbatice. Palatul este bine structurat, elegant, rotund și neted, cu note fructate și taninuri moi și un finisaj lung. O pereche ideală pentru carne roșie la grătar și paste al ragu. Amestec: 90% Sangiovese, 10% Merlot
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate30
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista