Pizza La Grătar

Nu poți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încearcă Pizzanul la grătar. O porție conține 455 calorii, 8g de proteine, și 25g de grăsime. Pentru 66 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Allrecipes are 165 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 28 minute. Un amestec de ulei suplimentar, făină, alte toppinguri după dorință și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Este o ieftin rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 63%. Rețete similare includ Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery, și Pizza de pui, sparanghel și ciuperci la grătar cu crustă de pizza Blackbird Bakery.
Instrucțiuni
Porniți focul de cărbune sau preîncălziți grătarul cu gaz la foc mediu-mare.
Combinați 2 căni de făină, drojdie nedizolvată, zahăr și sare într-un castron mare.
Adăugați apă foarte caldă și ulei; se amestecă până se omogenizează bine, aproximativ 1 minut. Adăugați treptat suficientă făină pentru a face un aluat moale. Aluatul ar trebui să formeze o minge și va fi ușor lipicios. Frământați * * pe o suprafață făinoasă, adăugând făină suplimentară, dacă este necesar, până când este netedă și elastică, dar nu lipicioasă, aproximativ 5 minute.
Împărțiți aluatul în 8 porții. Bateți sau Rulați aluatul pe un blat bine înfăinat la cercuri de aproximativ 8 inci; nu trebuie să fie perfecte.
Periați ambele părți ale crustei cu ulei suplimentar. Folosind mâinile, ridicați fiecare crustă cu atenție și așezați-o pe grătar. Gatiti timp de 3 pana la 4 minute pana cand partea de jos este usor rumenita si partea de sus arata setata. Folosind clești cu mâner lung, îndepărtați crusta de pe grătar, cu partea la grătar în sus, pe un platou sau o foaie de copt.
Adăugați ușor sosul și acoperiți partea la grătar a fiecărei cruste de pizza. Excesul de sos sau toppinguri face pizza greu de manevrat. Repetați cu pizza rămasă.
Glisați cu grijă fiecare pizza pe grătar. Gatiti inca 3 pana la 4 minute pana cand fundul crustei se rumeneste si branza se topeste.
Scoateți din grătar și serviți imediat.
Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant
Antipasti poate fi asociat cu vin spumant și spumant rosul. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Graham Beck Bliss Nectar cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 21 de dolari pe sticlă.
![Graham Beck Bliss Nectar]()
Graham Beck Bliss Nectar
Pentru cei cărora nu le place să se usuce, Graham Beck Demi-Sec este o scuză excelentă pentru auto-îngăduință și frivolitate. Arome ușoare de drojdie, cu note de butterscotch, miere și pralină, acest delicios bule vă va stimula simțurile mai dulci.Amestec: 39% Chardonnay, 61% Pinot Noir