Pizza de vită de bază
Basic Beef Pizzan este un fel principal mediteranean. Această rețetă servește 6. Pentru 1,03 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 316 calorii , 13 g de proteine și 11 g de grăsimi . Această rețetă de la Taste of Home necesită brânză mozzarella, sare, piper și sos de pizza. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de super lingură de 28% . Aluatul de pizza de bază , aluatul de pizza de bază și crusta de pizza de bază sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-o tigaie, gătiți carnea de vită la foc mediu până când nu mai devine roz; scurgere.
Adăugați sare, sare de țelină și piper; pus deoparte. Pe o suprafață cu făină, rulați aluatul într-un aluat de 13 inchi. cerc. Apăsați pe partea de jos și în sus pe părțile laterale ale unui 12 inchi uns. tava pentru pizza.
Întindeți sosul peste crustă până la 1/2 inch de margine. Acoperiți cu amestec de brânză și carne de vită.
Coaceți la 350° timp de 20-25 de minute sau până când crusta este aurie și brânza este topită.
Vin recomandat: Sangiovese, Shiraz, Vinul Barbera
Sangiovese, Shiraz și Vinul Barbera sunt alegeri excelente pentru pizza. Cel mai bun vin pentru pizza depinde de topping-uri! Pizza cu sos roșu va necesita un vin roșu cu ceva aciditate, cum ar fi un barberan sau un sangiovese. Adaugă pepperoni sau cârnați și poți merge mai îndrăzneț cu un syrah. Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico cu un rating de 4,3 din 5 stele pare a fi o potrivire bună. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
![Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico]()
Ricasoli Castello di Brolio Chianti Classico
Culoare rubiniu închis, cu multă arome de ciocolată, fructe de pădure și vanilie, acesta este plin și catifelat, cu multe fructe și un final lung, suculent. O frumusețe dintr-o epocă grozavă.