Pizza Cu Urzici
Urzica Pizza ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție conține 508 calorii, 19g de proteine, și 24g de grăsime. Pentru $2.12 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Dacă aveți la îndemână aluat de pizza, căței de usturoi, piper și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a consuma uleiul de măsline, puteți urma acest fel principal cu Parfait de banane, Granolan și iaurt sotate ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Supă de urzică, Paste De Urzică, și Supă De Urzică pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 450 cu raft pe fund. Purtați mănuși lungi, clătiți bine urzicile.
Sizzle usturoi câteva secunde în 1 lingură. ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Adăugați urzici și saut până se ofilesc, 2 până la 5 minute.
Se ia de pe foc. Dacă urzicile sunt umede, scurgeți-le într-o strecurătoare, uscați-le și reveniți la tigaie. Amestecați ușor urzicile cu 1 lingură. mai mult ulei, piper și fulgi de chile.
Rulați aluatul pe o placă făinoasă într - un 9-x 14-in. dreptunghi. Ușurați aluatul pe o foaie de copt unsă, fixând forma, dacă este necesar. Folosind degetele, rotiți marginile aluatului pentru a face un 1/2-in. rim.
Împrăștiați brânza, apoi urzicile, peste aluat.
Coaceți până când crusta este crocantă, 15 minute.
Stropiți cu 1 lingură rămasă. ulei și tăiat în pătrate. Condimentează cu sare dacă vrei.