Pizza cu scoici, Bietă și slănină
Pizza cu scoici, Bietă și slănină necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 322 calorii, 13g de proteine, și 13g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 1,48 USD pe porție. Câțiva oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. 46 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Această rețetă este tipică bucătăriei mediteraneene. Dacă aveți la îndemână bietă elvețiană, aluat de pizza, sare și piper kosher și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Este adus la tine de Epicurious. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Încercați Pizza cu scoici, Bietă și slănină, Pizza Cu Scoici, Bietă Și Slănină, și Pizza cu scoici și slănină pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 500 buc. F. umpleți un castron mare cuapă fiartă.
Așezați o foaie de copt peste;praf cu făină.
Așezați aluatul pe foaia de coacere; acoperiți ușor cu folie de plastic și lăsați să stea 10 minute pentru a se înmuia. Întoarceți aluatul; acoperiți și lăsați să stea 10 minute mai mult.
Între timp, scurgeți scoicile, rezervând lichid.Gatiti slanina intr-o tigaie din fonta de 12 " la foc mediu, amestecand ocazional, pana se rumeneste usor, 4-5 minute.
Transferbacon pe o farfurie căptușită cu un prosop de hârtie.
Adăugațiusturoi și șalotă la picături în tigaie șigătiți, amestecând ocazional, până se înmoaie,aproximativ 2 minute. Se amestecă bietă și 1/2 cană de lichid de scoică conservată și se gătește, amestecând, până când cartușul este doar ofilit, aproximativ 2 minute. Sezonpentru a gusta cu sare și piper. Se amestecă untul, oțetul și câte scoici doriți.
Transferați amestecul într-un castron mediu.
Ștergeți tigaia și încălziți-o la mediu-marecăldură până la foarte fierbinte.
Rolați aluatul pe o suprafață ușor făinată până la o rundă de 12".
Presărați tigaia cu făină de porumb și transferațialuatul în tigaie.
Ungeți blatul aluatului cu ulei.Gatiti, scuturati tigaia ocazional si intoarceti tigaia pentru a evita punctele fierbinti, pana cand fundul aluatului este auriu si crocant, 6-8 minute.
Întindeți amestecul de bietă peste aluat.
Coacepână când crusta este aurie și gătită,6-8 minute. Împrăștiați slănina și brânza;gatiti doar pana se topeste branza, cu 2-3 minutemai mult.
Per porție: 349 calorii, 11 g grăsimi, 41 g carbohidrați
Vin recomandat: Chardonnay, Muscadet, Riesling
Scoicile funcționează foarte bine cu Chardonnay, Muscadet și Riesling. Chardonnay cu unt este excelent pentru scoici, creveți, crab și homar, în timp ce muscadet este o alegere clasică pentru midii, stridii și scoici. Dacă aveți niște condimente în crustacee, un riesling semi-uscat poate echilibra căldura. Un vin pe care l-ați putea încerca este Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
![Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay]()
Frank Family Vineyards Lewis Vineyard Reserve Chardonnay
Vinul este de culoare galben paie. Pe nas exprimă pere prăjite lent și flori de caprifoi. Pe cerul gurii, vinul este luminos și corpolent, cu o mulțime de lămâie Meyer și arome proaspete de caise.