Rețeta pizza cu aperitiv grecesc fără Gluten ar putea satisface pofta ta mediteraneană în aproximativ 35 minute. Această rețetă דל פחמימות,ă servește 16 și costă 39 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 4G de grăsime, și un total de 50 de calorii. Această rețetă de la Betty Crocker are 1 fani. Dacă aveți la îndemână brânză mozzarella, măsline kalamatan, inimi de anghinare marinate și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Cupe de Pizza cu chiftele de Quinoa: un aperitiv sau o idee de cină fără Gluten, Mint Chocolate Chip Brownie Pizza + Pizza Bar cina nopți (fără lactate și fără gluten!), și Aperitiv Ușor Fără Gluten Veggie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți foaia de biscuiți și mâinile. Apăsați aluatul în dreptunghi de 12x10 inci pe foaia de cookie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
2
Coaceți 10 până la 12 minute sau până când marginile încep să se rumenească.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se presară cu ingredientele rămase.
4
Coaceți cu 6 până la 9 minute mai mult sau până când crusta este maro auriu și brânza mozzarella este topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Agiorgitiko, Assyrtiko și Moschofilero sunt alegerile mele de top pentru Greacă. Dacă îți vine să mergi în greacă cu mâncarea ta grecească, assyrtiko și moschofilero sunt ambele vinuri albe minunate de asortat cu pui, fructe de mare etc. Agiorgitiko este un roșu corpolent potrivit pentru carne prăjită și miel. Ai putea încerca Skouras Saint George Agiorgitiko. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,1 din 5 stele și un preț de aproximativ 18 dolari pe sticlă.