Pizza cu anghinare și brânză Feta
Anghinare și brânză feta Pizza ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. O porție conține 702 calorii, 24g de proteine, și 27G de grăsime. Această rețetă servește 2. Pentru $ 4.58 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Un amestec de brânză feta condimentată cu ierburi, aluat de crustă de pizza, roșii de prune și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Pulpe De Pui Cu Inimi De Anghinare Și Brânză Feta, Pulpe de pui cu inimi de anghinare și brânză Feta, și Anghinare, brânză de capră și Pizza de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 425 F.
Tăiați anghinare în bucăți de 1/2 inch.
Presărați foaia de copt cu făină de porumb galbenă. Desfaceți aluatul de crustă de pizza pe foaia de copt pregătită; apăsați aluatul pe un pătrat de 11 inci.
Ungeți aluatul cu 1 lingură marinată rezervată. Aluat de Top cu anghinare, felii de roșii de prune, brânză feta mărunțită condimentată cu ierburi și felii de ceapă dulce.
Stropiți cu 1 lingură de marinată rămasă.
Coaceți pizza până când crusta este crocantă și aurie, aproximativ 15 minute.
Tăiați pizza în 4 pătrate și serviți.