Pizza Chicken Club

Pizza Chicken Club
Pizza Chicken Club ar putea fi doar Marea Mediterană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 30 și costă 31 de cenți pe porție. O porție conține 115 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți maioneză, salată verde, roșii și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Bacon-Chicken Club Pizza, Southwest Ranch Pui Bacon Club Pizza, și Club de pizza CPK California pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
2
Desfaceți aluatul de pizza pe foaia de copt pulverizată cu spray de gătit; apăsați în dreptunghi de 15x10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras1/2 Cană De Cheddar Fără Grăsime, Ras
(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)(cum Ar Fi Chanterelles, Shiitake, Enoki și Cremini)
Echipamente pe care le vei folosi
8 Până La 10 Bețe De Lemn8 Până La 10 Bețe De Lemn
3
Coaceți 10 min.
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime
4
Se amestecă mayo și 1/3 cană de pansament; se întinde pe crustă. Se acoperă cu jumătate de brânză, pui, brânză rămasă și slănină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită1-1/2 Cani De Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
5
Coaceți 5 min. sau până când brânza este topită și crusta este maro aurie. Se acoperă cu salată, roșii și pansament rămas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
O Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate GrosierO Mână De Măsline Verzi Sau Negre Fără Sâmburi De Bună Calitate, Tocate Grosier
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Brânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 InchBrânza Procesată (Velveeta), Tăiată în Cuburi De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cheddar Fără GrăsimeCheddar Fără Grăsime

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Castello di Monsanto Il Poggio Chianti Classico Riserva
Născut în podgoria "Il Poggio" (5,5 Ha, 310 metri a.s.l.) din care în 1962, și-a luat numele: este primul Chianti Classico Cru. Fabricat din 90% Sangiovese și din 7% Canaiolo și 3% Colorino, îmbătrânește timp de 20 de luni în butoaie de stejar francez. Astăzi reprezintă cel mai prestigios produs al companiei, apreciat în întreaga lume. Este produs numai în cele mai bune recolte. Compania a ales să păstreze o cantitate considerabilă de sticle din acest vin în pivniță fiind arhivele permanente, capabile să spună istoria Castello di Monsanto
DificultateGreu
Gata În30 m.
Porții30
Scor De Sănătate0
Revista