Pizza În Stil Chicago

Pizza În Stil Chicago
Rețeta de pizza în stil Chicago ar putea satisface pofta dvs. mediteraneană în aproximativ 45 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 17g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 325 calorii. Pentru $1.14 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, pastă de roșii, drojdie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 73%. Acest scor este bun. Încercați Deep Dish Chicago Stil Pizza, Pizza În Stil Chicago, și Pizza adâncă în stil Chicago pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a pregăti aluatul, dizolvați zahărul și drojdia în apă caldă într-un castron mare; lăsați să stea 10 minute. Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
ApăApă
DrojdieDrojdie
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
BolBol
2
Adăugați 1 cană de făină și sare în amestecul de drojdie, amestecând cu un tel până se combină bine. Se amestecă 1 3/4 căni de făină, amestecând până se formează un aluat. Întoarceți aluatul pe o suprafață ușor făinată. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 8 minute); adăugați suficient din restul de 1/4 cană de făină, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
DrojdieDrojdie
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
3
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți de aer, 1 oră sau până la dublarea dimensiunii. (Apăsați ușor două degete în aluat. Dacă rămâne indentarea, aluatul a crescut suficient.) Puneți aluatul în jos; acoperiți și lăsați să stea 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
AluatAluat
PunchPunch
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
5
Pentru a pregăti toppingul, încălziți o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Scoateți carcasele din cârnați. Acoperiți tigaia cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
CârnațiCârnați
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați cârnați și ceapă; gătiți timp de 5 minute sau până când cârnații se rumenesc, amestecând să se sfărâme.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
CeapăCeapă
8
Scurgeți; puneți deoparte amestecul de cârnați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CârnațiCârnați
9
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
10
Adăugați ciuperci; gatiti 5 minute sau pana se evapora umezeala, amestecand frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
11
Scoateți ciupercile din tigaie și puneți-le deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CiuperciCiuperci
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
12
Întoarceți tigaia la foc mediu; adăugați 1 linguriță de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
13
Adăugați usturoiul; gatiti 30 de secunde sau pana se rumeneste usor, amestecand continuu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UsturoiUsturoi
14
Adăugați pasta de roșii; gatiti 1 minut, amestecand frecvent. Se amestecă oregano, fenicul și sos de roșii; se fierbe timp de 5 minute sau până când amestecul de sos este ușor îngroșat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pasta De TomatePasta De Tomate
Sos De RoșiiSos De Roșii
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, OpționalLa 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
FeniculFenicul
SosSos
15
Înveliți o tigaie din fontă de 12 inci cu 1/2 linguriță de ulei rămas și presărați făină de porumb peste Ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De PorumbFăină De Porumb
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
16
Așezați aluatul în tigaie, întinzând ușor marginile pentru a acoperi uniform fundul și părțile laterale ale tigaiei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AluatAluat
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
17
Presărați mozzarella uniform pe fundul aluatului; acoperiți uniform cu amestec de cârnați și ciuperci. Topiți ciupercile cu amestec de sos; presărați parmezan peste sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Linguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate TocatLinguriță Cu Vârf Pătrunjel Proaspăt Cu Frunze Plate Tocat
CiuperciCiuperci
ParmezanParmezan
CârnațiCârnați
AluatAluat
SosSos
18
Coaceți la 375 timp de 40 de minute sau până când crusta se rumeneste și toppingul este bulbuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
19
Lăsați pizza să stea cu 10 minute înainte de servire.

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Italiană în meniu? Încercați să împerecheați cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care l-ați putea încerca este Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva. Are 4,3 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 34 de dolari.
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Tenuta di Nozzole la Forra Chianti Classico Riserva
Aromele crocante, coapte, roșii de fructe de pădure și cireșe sunt modelate de o aciditate vibrantă și proaspătă. În gură, aromele prezintă note Sangiovese clasice de pământ, ciuperci și piele, cu o coloană vertebrală de taninuri ferme, dar elegante.Concentrație și adâncime impresionante, cu arome și arome de mure și cireșe roșii, așezate într-o frumoasă aciditate Chianti și o structură tanică elegantă.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate38
Revista