Piure de usturoi și rădăcină de țelină
Spudurile de piure de usturoi și rădăcină de țelină ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegetariană are 199 calorii, 6g de proteine, și 3G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 66 de cenți pe porție. Un amestec de sare și piper măcinat, rădăcină de țelină, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 83%. Rețete similare includ Piure de cartofi infuzat cu usturoi și rădăcină de țelină, Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină, și Piure De Cartofi Și Rădăcină De Țelină.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mare, combinați cartofii, rădăcina de țelină și căței de usturoi.
Se toarnă peste suficientă apă pentru a acoperi și se pune tigaia la foc mare. Se aduce la fierbere, se reduce focul la mediu și se fierbe 10 minute, până când cartofii sunt fragede.
Scurgeți și transferați cartofii, rădăcina de țelină și usturoiul într-un castron mare.
Adăugați zară și ulei de măsline și amestecați până se omogenizează (sau cocoloase, orice vă place!). Îndoiți în arpagic. Condimentează, după gust, cu sare și piper negru.