Piure de cartofi, Rutabaga și caserolă de păstârnac cu ceapă caramelizată

Nevoie de o garnitură fără gluten și vegetariană? Piureul de cartofi, Rutabaga și caserola de păstârnac cu ceapă caramelizată ar putea fi o rețetă remarcabilă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 8g de proteine, 15g de grăsime, și un total de 341 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru $1.27 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 12 persoane au fost impresionate de această rețetă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este adus la tine de Allrecipes. Un amestec de păstârnac, ceapă, unt și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 58%, ceea ce este destul de bun. Încercați Piure de cartofi, Rutabagan și caserolă de păstârnac cu ceapă caramelizată, Piure de cartofi și conopidă vegană cu ardei prăjiți și ceapă caramelizată, și Caserola de cartofi cu ceapa caramelizata pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați bulionul de pui, cartofii, rutabagele, păstârnacul, usturoiul, frunza de dafin și cimbru într-o oală mare. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura și acoperiți parțial. Fierbeți până când legumele sunt foarte fragede, aproximativ 30 de minute.
Transferați legumele într-un castron mare.
Adăugați 1/2 cană de unt sau margarină . Folosiți un mixer electric, bateți amestecul până la piure, dar totuși gros. Se condimentează cu sare și piper.
Transferați piureul de legume într-un vas de copt cu unt de 13 x 9 x 2 inch.
Topiți restul de 1/4 cană de unt sau margarină într-o tigaie mare și grea la foc mediu-mare.
Se sotează până începe să se rumenească, aproximativ 5 minute. Reduceți căldura la mediu-scăzut.
Se sotează până când ceapa este fragedă și se rumeneste, aproximativ 15 minute. Se condimentează cu sare și piper.
Întindeți ceapa uniform peste piureul de legume. Caserola poate fi pregătită cu până la 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați.
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C).
Coaceți, neacoperit, timp de 25 de minute sau până când se încălzește și partea superioară începe să fie crocantă.