Piure De Cartofi Roșii
Piureul de cartofi roșii ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. O porție conține 397 calorii, 5g de proteine, și 27G de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Un amestec de unt, frunze de pătrunjel, sare kosher și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 37%. Acest scor nu este atât de excelent. Rețete similare includ Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Un alt Mock piure de cartofi (piure de conopidă)-low Carb.
Instrucțiuni
Așezați cartofii într-o oală mare, adăugați apă pentru a acoperi cartofii cu 2 inci și sărați Generos apa. Aduceți la fierbere la foc mediu și continuați să fierbeți până când cartofii pot fi străpunși prin centru cu un cuțit ascuțit, aproximativ 20 până la 25 de minute. (Aveți grijă să nu gătiți prea mult, altfel vor fi moale.) Opriți focul și scurgeți cartofii într-o strecurătoare, scuturându-l ușor pentru a scurge excesul de lichid. Întoarceți cartofii în oală.Folosind un tocător de cartofi, rupeți cartofii în bucăți mai mici.
Adăugați unt, câteva bucăți odată și folosind o lingură de lemn sau o spatulă de cauciuc, pliați pentru a încorpora.
Adăugați 3/4 cană de smântână și amestecați pentru a încorpora. Pentru cartofii mai cremoși, adăugați restul de 1/4 cană de smântână. (Cartofii ar trebui să rămână puțin cocoloși.) Îndoiți arpagicul și pătrunjelul în cartofi și condimentați cu sare piper.