Piure De Cartofi Edamame

Piureul de cartofi Edamame ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 125 calorii, 7g de proteine, și 5g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 51 de cenți pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 37 minute. Un amestec de sare, unt, smântână și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Piure de cartofi de modă veche-faceți piure de cartofi de casă acasă, este ușor să faceți acest lucru cu acest lucru, Piureul de usturoi al lui Bennigan – este ușor să faci piure de usturoi, și Ouă fierte moi cu piure de mazăre și Edamame peste pâine prăjită fără Gluten pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați edamame într-o cratiță medie.
Adăugați apă pentru a acoperi 2 inci deasupra edamame; aduceți la fierbere. Gatiti 7 pana la 8 minute sau pana se inmoaie; se scurge și se lasă deoparte.
Așezați cartoful în aceeași tigaie; adăugați apă pentru a acoperi. Aduceți la fierbere; reduceți căldura și fierbeți, neacoperit, 8 minute sau până se înmoaie.
Scurgeți, rezervând 1/4 cană de lichid de gătit.
Așezați edamame și lichidul de gătit rezervat într-un robot de bucătărie sau blender; procesați până se omogenizează.
Combinați edamame piure, cartofi, lapte și ingredientele rămase într-un castron mare. Mash cu un masher de cartofi până la consistența dorită.