Piure De Cartofi Dulci Uscat La Cuptor

Piure De Cartofi Dulci Uscat La Cuptor
Piureul de cartofi dulci uscat la cuptor este un fără gluten, primar și vegetarian garnitură. Această rețetă face 4 porții cu 295 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime fiecare. Pentru $1.3 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de sherry, unt, coajă de portocală și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure Cremos La Cuptor, Ouă individuale coapte la cuptor cu piure de cartofi și ierburi, și Rotițe de friptură cu umplutură de roșii uscate la soare și piure de cartofi de rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Așezați cartofii într-un singur strat pe o foaie de copt și așezați-i în centrul cuptorului. Gatiti pana cand cartofii cedeaza complet in centru atunci cand sunt perforati cu varful unui cutit, 45 de minute pana la 1 ora, in functie de marimea unui cartof.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
3
Scoateți din cuptor și reduceți temperatura la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Așezați cartofii pe o suprafață plană și folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia mijlocul lor pe lungime. Folosiți o lingură pentru a scoate carnea, lăsând pielea în urmă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
5
Transferați carnea într-un vas mediu, rezistent la cuptor. Se amestecă ușor pentru a rupe orice bucăți mari și se introduce vasul în cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
Coaceți în cuptor timp de 10 minute și dați din nou carnea.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Coaceți încă 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
8
Scoateți din cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
9
Într-o cratiță mică, încălziți crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
10
Transferați carnea de cartof dulce într-un castron mediu și amestecați în 1 lingură de unt și smântână. Condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
11
Încălziți o tigaie și adăugați restul de 1 baton de unt. Lăsați-l să se topească și să devină maro deschis.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
12
Transferați într-un castron pentru a opri rumenirea excesivă. Se amestecă sucul de portocale, coaja de portocală, sherry și melasă. Gust pentru condimente.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate SubțireCotlete De Porc, Deschise în Fluture și Pisate Subțire
Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)Pâine Albă, Feliată Subțire (aproximativ 18 Felii)
Pentru O Consistență Fină și TartinabilăPentru O Consistență Fină și Tartinabilă
4 Căni De Făină De Grâu4 Căni De Făină De Grâu
Coaja De Pepene Verde Murat, 1 BorcanCoaja De Pepene Verde Murat, 1 Borcan
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
13
Se servește imediat cu cartofii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)(110° Până La 115°, Fără Lapte și Unt)
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții4
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista