Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată

Piure de cartofi dulci de arțar cu ceapă caramelizată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnituri, așa că încercați piureul de cartof dulce de arțar cu ceapă caramelizată. Această rețetă face 8 porții cu 182 calorii, 1g de proteine, și 10g de grăsime fiecare. Pentru 71 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 2 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți apă, unt, vidalia și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 35%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați TGIF Partea 2: Tilapia cu praf de Curry cu ceapă caramelizată și piure de mazăre dulce, Piure De Cartofi Dulci Cu Arțar, și Piure de cartofi dulci cu arțar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați cartofii dulci, 1/4 cană din siropul de arțar, 2 linguri de ulei de măsline, 2 lingurițe de sare și 1 linguriță de piper într-un bol mare de amestecare. Aruncați pentru a acoperi uniform și așezați pe tava pentru foi. Prăjiți în cuptorul preîncălzit timp de 35 până la 40 de minute sau până când cartofii dulci sunt moi. Asigurați-vă că le verificați după 15 minute și amestecați, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, într-o cratiță medie la foc mediu-mare, topiți untul și adăugați restul de 2 linguri de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec1 Sticlă (750 Ml) De Cotes Du Rhône Sau Alt Vin Roșu Sec
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Adăugați ceapa feliată, 2 linguri de sirop de arțar și condimentați cu sare și piper, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru ServireSirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Se sotează până se rumenesc adânc, aproximativ 2 minute.
7
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
8
Adăugați apă, 1 lingură la un moment dat, dacă tigaia devine uscată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Transferați amestecul de cartofi dulci într-un robot de bucătărie (poate fi necesar să se facă în loturi) și adăugați aproximativ o lingură de apă fierbinte. Se pulsează până se amestecă și apoi se adaugă jumătate din ceapa caramelizată. Pulsați doar de câteva ori până la consistența dorită, adăugând mai multă apă fierbinte pentru un piure mai fin. Îndoiți ceapa caramelizată rămasă, rezervând unele pentru garnitură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
10
Serviți într-un vas cald și garnisiți cu ceapa caramelizată rezervată. YUMMY!!!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă CaramelizatăCeapă Caramelizată
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista