Piure de cartofi dulci cu ghimbir, Cardamom și miere
Piureul de cartofi dulci cu ghimbir, Cardamom și miere ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție conține 379 calorii, 5g de proteine, și 12g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 1,23 USD pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 35 minute. Acesta este adus la tine de Chow. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână piper, ghimbir, cartofi roșii și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piure de cartofi dulci cu ghimbir, Cardamom și miere, Cardamom Piure De Cartofi Dulci, și Piure De Cartofi Dulci Condimentat Cu Ghimbir pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți o oală mare cu 1 inch de apă și aduceți-o la fierbere la foc mare. Puneți un coș cu aburi în interior și reduceți căldura la minim, astfel încât apa să fiarbă.Curățați și tăiați cartofii dulci și roșii în zaruri mari.
Așezați-le în abur, acoperiți-le cu un capac etanș și aburiți până când furculița este fragedă, aproximativ 20 de minute. Între timp, așezați ingredientele măsurate rămase într-o cratiță mică la foc mic, condimentați cu piper și amestecați până când untul și mierea s-au topit.
Se ia de pe foc și se lasă deoparte.Când cartofii sunt gata, transferați-i într-un castron mare, stropiți cu amestecul de unt și zdrobiți cu un tocător de cartofi la consistența dorită. Gustați și condimentați cu sare și piper după cum este necesar.