Piure de cartofi cu chili Mexican-Topper de brânză

Piure de cartofi cu Mexican chili-brânză Topper ar putea fi doar garnitura pe care il cautati. Pentru $1.19 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 15g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 387 calorii. Această rețetă servește 4. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Recunostintei eveniment. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Mergeți la magazin și ridicați apă, roșii conservate, brânză colby-monterey jack și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 67%, ceea ce e bine. Încercați Piure de cartofi cu chili Mexican-Topper de brânză, Mexican Chili-Brânză Topper, și Piure De Cartofi Mexicani Cu Ardei Iute Verzi pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 3 litri, încălziți apa, untul și sarea până la fierbere; se ia de pe foc. Se amestecă laptele și cartofii uscați până se umezesc.
Lăsați să stea aproximativ 30 de secunde sau până când lichidul este absorbit; bici cu furculita.
Într-o cratiță de 1 litru, gătiți fasolea și roșiile la foc mediu 8 până la 10 minute, amestecând ocazional, până la fierbinte. Lingură pe porții individuale de cartofi.
Se presară cu brânză și ceapă.