Pitas Proaspete Din Grâu Integral
Pitas proaspăt de grâu integral este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 219 calorii. Pentru 27 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de retetele mele. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, apă caldă, iaurt și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 65%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pitas Proaspete Din Grâu Integral, Salată de pui curry pe Pitas de grâu integral, și Pitas de Avocado, salată și roșii cu busuioc proaspăt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se dizolvă zahărul și drojdia în 1 cană plus 2 linguri de apă caldă într-un castron mare; lasa sa stea 5 minute. Cântăriți sau lingurați ușor făinurile în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Adăugați făină de pâine, 3 uncii (aproximativ 3/4 cană) făină integrală de grâu, iaurt, ulei și sare în amestecul de drojdie; bateți cu un mixer la viteză medie până se omogenizează. Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă. Frământați aluatul până când este neted și elastic (aproximativ 10 minute); adăugați suficientă făină de grâu integral rămasă, câte 1 lingură, pentru a preveni lipirea aluatului de mâini (aluatul se va simți lipicios).
Așezați aluatul într-un castron mare acoperit cu spray de gătit, întorcându-l pentru a acoperi. Acoperiți și lăsați să crească într-un loc cald (85), fără curenți, timp de 45 de minute sau până la dublarea dimensiunii.
Poziționați raftul cuptorului pe raftul inferior.
Preîncălziți cuptorul la 50
Împărțiți aluatul în 8 porții. Lucrând cu o porție la un moment dat, rotiți ușor fiecare porție într-un cerc de 5 1/2 inch.
Așezați 4 cercuri de aluat pe fiecare dintre cele 2 foi de copt puternic acoperite cu spray de gătit.
Coaceți, câte 1 foaie, la 500 timp de 8 minute sau până se umflă și se rumenesc. Se răcește pe un suport de sârmă.