Pitas de păstrăv afumat și slănină
Pentru $3.52 pe portie, această rețetă acoperă 26% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 20g de proteine, 45g de grăsime, și un total de 513 calorii. Această rețetă servește 4. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de roșii cherry, pâine pita, muștar granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 62%. Acest scor este destul de bun. Încercați Păstrăv afumat învelit cu slănină cu tarhon, Păstrăv oceanic cu salată de varză și slănină afumată crocantă, și Pitas de vinete afumate și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți slănina la foc moderat până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ 8 minute.
Scurgeți slănina pe prosoape de hârtie.
Într-un castron, amestecați maioneza cu smântâna și muștarul și condimentați cu sare și piper.
Adăugați slănina, păstrăvul afumat, roșiile cherry, frise și scallions și aruncați pentru a acoperi. Puneți salata în pâinea pita și serviți.