Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza)

Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza)
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de pâine, așa că încercați Pisarei e Faso (găluște de pâine cu fasole din Piacenza). Pentru $ 3.43 pe portie, această rețetă acoperă 52% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. O porție conține 1197 calorii, 47G de proteine, și 35g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați ceapă, parmigiano-reggiano, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 3 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 88%. Acest scor este super. Încercați Batu (rață conservată din Piacenza), Gătiti cartea: curcan cu fasole neagră picantă în găluște de Tofu, și Coadă de bou cu găluște de pâine pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aduceți 1 cană de apă la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
2
Se toarnă firimiturile de pâine într-un bol și se adaugă apa clocotită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Lăsați să stea 10 minute. Mound făina pe o suprafață de lucru. Folosind o lingură de lemn, faceți o fântână în movilă care arată ca un crater de vulcan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
4
Adăugați ouăle, 10 linguri de apă și firimiturile de pâine înmuiate în fântână. Amestecați-le împreună cu o lingură de lemn. Se amestecă treptat făina făcând răzuiri superficiale de-a lungul pereților puțului și încorporând făina în lichide. Folosiți un răzuitor de patiserie pentru a prinde orice lichide care ar putea scăpa din craterul de făină. Odată ce amestecul a devenit un aluat dur, frământați-l cu mâna 10 minute sau până când este elastic. Ar trebui să fie destul de rigid și nu foarte lipicios. Înfășurați aluatul în folie de plastic și lăsați-l să stea la temperatura camerei 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După GustParmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
5
Pentru a modela pisarei: aceste bucle mici de paste sunt modelate luând o bucată de aluat de mărimea unui mazăre, apăsând-o cu vârful degetului mare, apoi trăgând degetul mare înapoi și în sus într-o mișcare rapidă. Aluatul se subțiază și se ondulează, formând o formă C în profil. După ce ați făcut mai multe piese, se va dezvolta un ritm și modelarea pisarei va deveni automată. Aveți la îndemână mai multe coșuri plate mari căptușite cu prosoape de bucătărie pentru uscarea pastelor. Luați 1/4 din aluat (păstrați restul învelit în folie de plastic) și împărțiți-l în 10 bucăți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
48 Până La 56 De Bomboane Life Savers48 Până La 56 De Bomboane Life Savers
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Sopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru ServireSopressata Dulce Uscata, Feliata, Pentru Servire
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Rulați fiecare piesă cu platul palmei pentru a forma un cablu lung de 1/4 până la 1/2 inci în diametru. Păstrați cablurile acoperite cu folie de plastic. Scoateți 1 Cordon și tăiați-l în bucăți de mazăre. Folosiți vârful degetului mare pentru a ondula fiecare piesă pe suprafața de lucru și apoi trageți înapoi și în sus. Este o mișcare flicking.
Ingrediente de care veți avea nevoie
10 Chifle Albe Pentru Cină10 Chifle Albe Pentru Cină
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Întindeți bucățile pe coșuri fără a le lăsa să se atingă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1
Așezați fasolea într-o oală mare și adăugați suficientă apă rece pentru a acoperi cu aproximativ 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați frunze de salvie și rozmarin. Acoperiți și aduceți la o bulă foarte lentă la foc mediu. Reglați căldura astfel încât apa să buleze încet. Gătiti, acoperit, 1 oră sau până când fasolea este suficient de fragedă pentru a mânca, dar deloc moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Carne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel DezosatăCarne De Oaie Dezosată, Tăiată în Cuburi De 7-10 Cm - Sau înlocuiți Cu Spată De Miel Dezosată
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
3
Scurgeți fasolea într-o strecurătoare și întoarceți-le în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Prepararea sosului de roșii: în timp ce fasolea se gătește, încălziți uleiul de măsline și grăsimea pancetta într-o cratiță grea de 4 litri la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
5
Adăugați ceapa și pătrunjelul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
6
Sotati ceapa la un maro auriu bogat, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
7
Adăugați usturoiul, busuiocul și pasta de roșii și gătiți aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru ServirePâine Pita, încălzită Conform Instrucțiunilor De Pe Ambalaj, Pentru Servire
Crumble De Carne Vegetariană CongelatăCrumble De Carne Vegetariană Congelată
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
8
Adăugați roșiile și lichidul lor, rupându-le în timp ce intră în tigaie. Aduceți la un balon plin de viață și gătiți, neacoperit, 5 minute. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă DorițiFripturi De Vită New York, Cu Os, Dacă Doriți
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
1
Așezați fasolea într-o oală mare cu sosul de roșii și 1 cană de apă și aduceți amestecul de fasole/roșii într-o bulă blândă. Amestecul ar trebui să buleze foarte încet. Acoperiți parțial și gătiți 1/2 oră, până când fasolea este foarte fragedă (dar nu se destramă) și are consistența unei supe groase. Se amestecă frecvent pentru a verifica lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional1/4 Linguriță De Pudră De Cayenne, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Adăugați mai multă apă dacă amestecul amenință să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
1
Puneți 6 litri de apă la fiert și adăugați 2 linguri de sare. Aruncați pisarei și fierbeți 5 până la 6 minute, până când plutesc și sunt ușoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
2
Scurgeți într-o strecurătoare.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Turnați fasolea în vasul de servire încălzit și pliați cele două împreună, având grijă să nu rupeți pastele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Rețetă De PizzocheriRețetă De Pizzocheri
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Se presară cu câteva linguri de brânză și se servește. Treceți restul Parmigiano-Reggiano separat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate78
Tipuri De Feluri De MâncarePâine
Revista