Pipotă și orez ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 434 calorii, 27G de proteine, și 21g de grăsime per portie. Această rețetă servește 4. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 21% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 26 de mâncăruri și bucătari. Dacă aveți orez brun instant, ceapă, bulion de pui și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza până orez brun instant ai putea urma acest curs principal cu Budincă De Orez Instant Cu Ciocolată Mocha ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 1 oră. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 61%. Încercați Bits Urât: Pipotă De Curcan, Urât Biți: Pipotă Din Belșug, și Escarole cu pipotă de rață Confit, COMT si nuci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Puneți gizzardele de pui într-o cratiță mare și adăugați suficientă apă pentru a le acoperi. Acoperiți și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc mediu-mare timp de 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pipotă De Pui
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Scurgeți, rezervați apa și tăiați în bucăți de dimensiuni ale mușcăturii. Gătiti orezul conform instrucțiunilor pachetului folosind apă de pipotă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper
3
Încălziți uleiul într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
4
Sotati ceapa, usturoiul si ciupercile pana cand ceapa este frageda.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
5
Adăugați gizzards și sotati încă 5 minute. Se amestecă bulionul de pui, amestecul de supă de ceapă și roșiile. Se aduce la foc mic și se gătește până se reduce cu 1/2, aproximativ 10 până la 15 minute. Se amestecă orezul, se încălzește și se servește. Condimentează cu sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Amestec De Supă De Ceapă Uscată
Dovlecei, Tăiați în Cuburi De 2,5 Cm
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Fiecare Sare De Telina, Sare De Ceapa, Condimente De Pasare, Praf De Usturoi, Boia De Ardei Si Piper