Piper De Porc
Pepper porc ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 26g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 206 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $1.76 pe portie, această rețetă acoperă 18% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Dacă aveți la îndemână filet de porc, oțet balsamic, sare și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza oțet balsamic ai putea urma acest curs principal cu Slab Înghețată De Căpșuni ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este bun. Încercați BBQ Carne de porc & piper Wraps, Dr. Piper Tras Carne De Porc, și Cotlet De Porc Cu Piper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați ardeiul gras roșu prăjit și 1 lingură balsamică. Feliați filetul de porc pe lungime, tăind spre, dar nu prin, cealaltă parte. Jumătăți deschise.
Locul între foi de folie de plastic; Lira la 1/2 inch. Carne de porc de top cu ardei; lăsați marginea de 1/2 inch.
Roll, începând cu partea lungă. Asigurați carnea de porc cu murături.
Încălziți un cuptor olandez la foc mediu-mare.
Adăugați ulei de măsline și carne de porc; gatiti 6 minute, rumenind toate partile.
Adăugați bulion de pui; aduceți la fierbere. Acoperiți; reduceți căldura și fierbeți 12 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Scoateți carnea de porc din tigaie; lăsați să stea 5 minute.
Combinați făina și 1 lingură balsamică.
Adăugați amestecul de făină și măslinele în tigaie; gătiți 16 minute. Feliați carnea de porc.