Pinwheels De Prune Damson
Damson prune Pinwheels ar putea fi doar Hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 96. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 0g de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. Pentru 6 cenți pe porție, această rețetă acoperă 1% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți extract de vanillan, ou, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 7%. Acest scor este improvizabil. Rețete similare sunt Prune Delicioase: Tartă Cu Cremă De Prune Damson, Gem De Prune Și Gin Damson, și Damson Plum Cheesecake Baruri.
Instrucțiuni
Bateți împreună făina, sarea și cardamomul într-un castron.
Bateți împreună untul, crema de brânză și zahărul granulat într-un castron mare cu un mixer electric la viteză medie-mare până devine pufos, aproximativ 3 minute, apoi bateți în gălbenuș și vanilie. Reduceți viteza la minim și adăugați amestecul de făină în 3 loturi, amestecând până când aluatul se reunește. Împărțiți aluatul și aplatizați fiecare bucată într-un bloc, apoi răciți-o, învelită în folie de plastic, până când este fermă, 2 până la 3 ore.
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 F. Linia 2 foi mari de copt cu hârtie pergament.
Păstrând restul de 3 bucăți răcite, întindeți 1 bucată de aluat de 3/4 inch grosime pe o suprafață ușor făinată cu un sucitor ușor făinat, apoi tăiați marginile pentru a face un dreptunghi de 12 x 8 inci. Resturi de răcire, învelite în folie de plastic.
Tăiați dreptunghiul în pătrate de 2 inci cu roată de patiserie.
Faceți o tăietură lungă de 1 inch în 1 pătrat de la vârful fiecărui colț spre centru cu un cuțit mic, înjumătățind fiecare colț. (Veți avea 8 puncte.) Cu vârful cuțitului, ridicați fiecare alt punct și pliați ușor în centru, capetele suprapuse ușor. Apăsați ușor Centrul pentru a forma un puț mic. Puneți 3/4 linguriță de gem în centru și transferați cu o spatulă pe o foaie de copt căptușită. Repetați cu pătratele rămase, aranjând roțile la distanță de 2 inci pe foaie.
Ungeți fursecurile cu albuș de ou ușor bătut și presărați cu zahăr decorativ.
Coaceți până când marginile sunt aurii palide, 10 până la 15 minute. Se răcește 5 minute pe foaie, apoi se transferă din pergament într-un suport pentru a se răci complet.
În timp ce primul lot se coace, formați roți cu o altă bucată de aluat.
Coaceți în același mod, apoi adunați resturi și răciți până când aluatul este suficient de ferm pentru a se rerola, 15 până la 20 de minute. Faceți mai multe fursecuri cu restul de 2 bucăți de aluat și cu resturi în același mod (reroll resturi o singură dată).
* Cookie-urile se păstrează, stratificate între foi de pergament sau hârtie de ceară, într-un recipient etanș la temperatura camerei 4 zile.* Aluatul poate fi răcit până la 2 zile sau congelat, învelit în folie de plastic și apoi folie, 1 lună.