Pilaf de orez cu șofran

Dacă vrei să adaugi mai multe rețete vegetariene lacto-ovo în cutia ta de rețete, Pilaf de orez cu șofran ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încerci. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14 g de proteine , 8 g de grăsimi și un total de 569 de calorii . Această rețetă are 4 porții. Pentru 97 de cenți per porție , această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 9 persoane au considerat această rețetă delicioasă și sățioasă. Mergi la magazin și cumpără ardei iute Fresno, unt, orez și alte câteva ingrediente pentru a o prepara astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Funcționează bine ca un aperitiv foarte accesibil. Îți este oferită de Foodnetwork. Per total, această rețetă obține un scor spoonacular destul de bun de 48% . Rețete similare includ BUDINCĂ DE OREZ CU SOFRAN ȘI CLĂTITE DIN GRÂU INTEGRAL ÎNDULCITE , Sholeh Zard: Budincă de orez cu șofran și Pilaf de orez brun cu ciuperci .
Instrucțiuni
Topiți untul într-o cratiță la foc mediu-mare.
Adăugați pastele și prăjiți-le până devin aurii, aproximativ 5 minute. Adăugați supa de pui, orezul, stafidele, ardeiul iute, foaia de dafin, bățul de scorțișoară, șofranul și condimentați cu sare. Aduceți la fierbere, apoi reduceți focul, acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 18 minute.