Couscous Pilaf ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 2 și costă 1,72 USD pe porție. O porție conține 415 calorii, 13g de proteine, și 14g de grăsime. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână cuscus, caju, ceapă verde și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi nucșoara măcinată, puteți urma acest fel principal cu Tort De Nucșoară Cu Afine ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de Betty Crocker. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Cu o lingură scor de 49%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Pilaf De Cuscus, Pilaf De Cuscus, și Pilaf De Cuscus pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Se încălzește cuptorul la 375. Pulverizați tigaie rotundă antiaderentă, 9 x 1 1/2 inci sau vas de copt pătrat, 8 x 8 x 2 inci, cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Se amestecă cuscusul și bulionul în tigaie; se acoperă cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți 10 minute; puf cu furculiță.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Între timp, încălziți untul într - o tigaie antiaderentă de 10 inci la foc mediu-mare. Saut ciuperci, caju și ardei gras până când ardeiul gras este crocant-fraged; se ia de pe foc. Se amestecă ingredientele rămase. Se amestecă amestecul de legume în cuscus în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Dovlecei Medii, Tăiați Subțiri Pe Lungime
8 Felii De Salam De Genova, Tocate
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Caju
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
5
Coaceți pilaf, neacoperit, cu 10 minute mai mult sau până când cuscusul este ușor maroniu.