Pilaf Bulgur cu păstăi de mazăre
Bulgur Pilaf cu păstăi de mazăre ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție conține 144 calorii, 6g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 87 de cenți pe porție. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate și vegetarian dieta. 6 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați ardei gras, ulei de soia, mazăre de zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este extraordinar. Încercați Bulgur Pilaf Cu Linte Verde, Servit Cu Ceapă Caramelizată-Mercimekli Bulgur Pilavi, Bulgur Pilaf, și Bulgur Pilaf pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o cratiță de 2 litri, încălziți bulionul, apa și cimbru până la fierbere. Se amestecă bulgurul. Acoperiți; se fierbe 15 până la 20 de minute, amestecând ocazional, până când bulgurul este fraged și apa este absorbită.
Între timp, în tigaie de 8 inci, încălziți uleiul la foc mediu-mare.
Adăugați mazărea de zahăr, ardeiul gras și ceapa; gatiti 3 pana la 4 minute, amestecand frecvent, pana se inmoaie.
Se amestecă amestecul de mazăre snap în bulgur gătit.