Piersici la grătar cu unt de mure-busuioc
Nevoie de o garnitură fără gluten, prietenoasă cu fodmap și vegetariană? Piersicile la grătar cu unt de mure-busuioc ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 3 și costă 64 de cenți pe porție. O porție conține 350 calorii, 0g de proteine, și 31g de grăsime. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de conserve de mure, unt, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 9%. Acest scor este improvizabil. Încercați Piersici învelite cu prosciutto la grătar cu glazură balsamică de mure, Piersici Cu Busuioc Cu Miere La Grătar, și Chipsuri de pizza cu mure, căpșuni, busuioc și Brie la grătar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Se amestecă untul înmuiat, conservele de mure și busuiocul proaspăt tocat până se omogenizează.
Se ornează cu frunze proaspete de busuioc.
Se servește cu piersici calde la grătar sau se întinde în interiorul biscuiților fierbinți umpluți cu filet de porc feliat subțire.