Piersici de vară braconate cu salată de căpșuni Stilton
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați piersicile de vară cu salată de căpșuni Stilton. O porție conține 1557 calorii, 28G de proteine, și 79G de grăsime. Această rețetă servește 4 și costă 9,77 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați miere, beaume de venise, piersici și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este destul de bun. Încercați Salată de căpșuni și Stilton, Salată de vară cu piersici la grătar, și Salată De Vară Cu Ou Fiert pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Începeți prin braconajul piersicilor. Aduceți Beaume de Venise, zahăr și apă la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
2
Adăugați piersicile în lichidul fierbinte. Acoperiți vasul cu hârtie pergament și aduceți la fierbere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Grăsime De Porc înapoi
3
Scoateți vasul de pe foc și lăsați piersicile să stea în lichidul fierbinte până se răcește. Cojiți pielea și lăsați-o deoparte. Tăiați căpșunile și puneți-le într-un castron. Prăjiți nucile și tocați-le în bucăți mici și adăugați-le la căpșuni. Zdrobiți Stiltonul și amestecați cu căpșunile. Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Așezați cu grijă o foaie de fileu pe o suprafață plană și periați ușor cu untul topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Stilton
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Grăsime De Porc înapoi
4
Se presară cu zahăr de cofetărie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
5
Așezați o altă foaie de aluat deasupra celeilalte și repetați procesul de 5 ori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi, 4 Zdrobite, Celelalte 2 Feliate Subțire
6
Tăiați patiseria într-un triunghi lung, cu lățimea de 1 inch, așezați-o pe un silpat sau o foaie de copt căptușită cu pergament și coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
7
Scoateți din cuptor și presărați Stilton sfărâmat. Se lasă să se răcească pe un suport de sârmă. Pentru a servi, feliați piersicile în jumătate și îndepărtați groapa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Stilton
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți piersicile în centrul a 4 farfurii, scoateți salata de căpșuni și așezați deasupra piersicilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
9
Stropiți reducerea balsamică, adăugați câteva nuci confiate în jurul plăcii și acoperiți cu chipsuri Stilton.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nuci Confiate
Chips
Stilton
10
Preîncălziți cuptorul la 275 de grade F. Pentru a bomboane nucile, combinați mierea cu nucile, întindeți pe o foaie de copt și coaceți timp de 20 de minute. Reducere balsamică: 3 căni oțet balsamic
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
1/3 Cana Napolitane De Vanilie Zdrobite Fin (aproximativ 10 Napolitane)
1-1/4 Cani De Cereale Mueslix Cu Stafide, Curmale Si Migdale
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
11
Așezați oțetul Balsamic într-o tigaie mică de sos, aduceți la fierbere și lăsați oțetul să se reducă la 3/4 dintr-o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
12
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
13
Așezați oțetul Balsamic într-o tigaie mică de sos, aduceți la fierbere și lăsați oțetul să se reducă la 3/4 dintr-o cană.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)