Piersici și frișcă br Oktil Oktile
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegetariană? Piersici și smântână br Oktl Oktime ar putea fi o rețetă uimitoare de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 1,44 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 279 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați gălbenușurile de ou, frișca grea, fasolea de vanilie și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Piersici la grătar + piersici și înghețată, Piersici Și Înghețată (Fără Bucătar, Fără Ouă), și Casă nu putinei piersici și înghețată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți crema într-o cratiță medie. Împărțiți fasolea de vanilie în jumătate pe lungime, răzuiți semințele și adăugați păstăi de fasole; aduceți la foc mic și opriți focul.
Combinați 1/3 cană de zahăr și gălbenușuri de ou într-un bol de amestecare, amestecând până se omogenizează. Adăugați încet cremă caldă la amestecul de ouă, amestecând constant. Set castron care conține amestec de ou peste o cratiță de apă la foc mic. (Nu lăsați vasul să atingă apa.)
Amestecati amestec în mod constant aproximativ 9 minute sau până când ajunge la 180 și straturi din spate de lingura.
Scoateți vasul de pe foc și puneți-l într-o baie de gheață, amestecând ocazional cu o spatulă; lăsați amestecul să se răcească complet. (Sau se răcește la temperatura camerei, se acoperă și se răcește peste noapte.)
Amestecul se va îngroșa ușor în timpul răcirii.
Tăiați vârfurile piersicilor și le goliți cu grijă, aruncând groapa. (Feliați o porție subțire din fund, dacă este necesar, pentru a ajuta piersicile să stea în poziție verticală.) Umpleți fiecare piersică cu aproximativ 1/4 cană cremă, netezind astfel amestecul este chiar și cu vârful piersicii. La frigider până este gata de servit, până la 3 ore.
Presărați un strat subțire de zahăr pe fiecare piersică umplută cu cremă; caramelizați zahărul folosind o torță de bucătărie, menținând torța în mișcare în orice moment pentru o colorare uniformă.
Serviți în decurs de 1 oră de la rumenirea zahărului.