Piersici și brioșe cu cremă
Piersici și brioșe smântână este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de auto-creștere, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Piersici și brioșe cu cremă, Piersici și brioșe cu cremă, și Piersici N Crema Briose.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți cupele unei cutii de brioșă de 12 căni cu spray de gătit și dați deoparte.
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, untul, smântâna, zahărul și vanilia. Îndoiți ușor piersicile.
Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșă pregătite.
Coaceți până la auriu și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Întoarceți-vă pe un platou de servire și serviți imediat sau transferați-l pe un suport de sârmă pentru a se răci complet, înainte de depozitare.
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.