Piersici și brioșe cu cremă

Piersici și brioșe cu cremă
Piersici și brioșe smântână este un vegetarian masa de dimineață. Această rețetă face 12 porții cu 279 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 51 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 3 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, făină de auto-creștere, smântână și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 14%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Piersici și brioșe cu cremă, Piersici și brioșe cu cremă, și Piersici N Crema Briose.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Înveliți cupele unei cutii de brioșă de 12 căni cu spray de gătit și dați deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Gătit MămăligăGătit Mămăligă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
2
Într-un castron mare, amestecați împreună făina, untul, smântâna, zahărul și vanilia. Îndoiți ușor piersicile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Împărțiți aluatul uniform între cupele de brioșă pregătite.
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat1 1/2 Cani De Dovlecel Tocat, Stors Uscat
4
Coaceți până la auriu și o scobitoare introdusă în centrul unei brioșe iese curată, aproximativ 30 până la 35 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ghimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar AsiaticGhimbir Cristalizat, Tocat Sau Ras? Pe Culoarul Alimentar Asiatic
5
Lăsați brioșele să se răcească în tigaie timp de 10 minute. Întoarceți-vă pe un platou de servire și serviți imediat sau transferați-l pe un suport de sârmă pentru a se răci complet, înainte de depozitare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Brânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțităBrânză Cheddar Triplă Mărunțită KRAFT® Cu Un Strop De PHILADELPHIA®, împărțită
6
Această rețetă a fost oferită de bucătari profesioniști și a fost redusă de la o rețetă în vrac oferită de un restaurant. Bucătarii Food Network Kitchens nu au testat această rețetă, în proporțiile indicate și, prin urmare, nu putem face nicio reprezentare cu privire la rezultate.
DificultateGreu
Gata În55 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista