Pierogi Crostini, cu două topping-uri

Pierogi Crostini, cu două topping-uri
Pierogi Crostini, cu două topping - uri ar putea fi doar Mediterana rețetă pe care o căutați. Pentru $ 4.77 pe portie, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegetariană are 726 calorii, 25g de proteine, și 23g de grăsime per portie. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ceapa, scallions, pierogi de cartofi prefierți și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. În general, această rețetă câștigă un scor excelent spoonacular de 90%. Încercați Crostini di fegatini (ficat de pui toscan Crostini), Bruschetta Cu Trei Toppinguri, și Crostini di Fegatini (crostini din ficat de pui) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Aprinde un grătar. Aranjați pierogi de cartofi pe o foaie mare de copt și periați generos cu ulei de măsline. Într-un castron mic, amestecați Roșia tocată cu ceapa feliată și jalapeo. Condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Ungeți capacele de ciuperci shiitake cu ulei de măsline și condimentați cu sare și piper. Grătați capacele de ciuperci la foc mediu-fierbinte până se înmoaie și se rumenesc frumos, aproximativ 4 minute pe fiecare parte. Tăiați subțire ciupercile și transferați-le într-un castron. Aruncați ciupercile cu scallions.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci ShiitakeCiuperci Shiitake
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ceașcă Piept De Curcan Gătit MărunțitCeașcă Piept De Curcan Gătit Mărunțit
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Grătați pierogii la foc mediu până când sunt rumeniți și crocanți, aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Transferați pierogisul într-un platou mare și întindeți-l cu smântâna. Lingurați ciuperca topping peste jumătate din pierogi și lingurați salsa de roșii peste restul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
Dientes De AjoDientes De Ajo
5
Se servește fierbinte.
6
Note: dacă utilizați pierogi congelați care nu sunt pre-gătite, trebuie să le fierbeți mai întâi, apoi să le scurgeți și să le lăsați să se răcească complet înainte de grătar. Bere elementele cremoase, pământești și picante din aceste crostini necesită un lager luminos, auriu, cu multă aromă pentru a se potrivi. Încercați clasicul Pilsner Urquell sau piastul polonez neted și puternic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CrostiniCrostini
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat

Vin recomandat: Chianti, Trebbiano, Verdicchio

Chianti, Trebbiano și Verdicchio sunt alegeri excelente pentru Italiană. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se împerechează bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Un vin pe care îl puteți încerca este Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 62 de dolari.
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Castello di Meleto Chianti Classico Gran Selezione
Roșu rubiniu intens. Puternic și bogat cu note picante și balsamice urmate de arome de fructe de pădure roșii. Taninurile fine și elegante încântă Palatul anunțând un postgust plăcut și lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate100
Revista