Pieptul lui Richard Blais cu coriandru, piper negru și zahăr brun
Pieptul lui Richard Blais cu coriandru, piper negru și zahăr brun este un fără gluten, fără lactate și prietenos cu fodmap felul principal. Această rețetă servește 6 și costă 3,22 USD pe porție. O porție conține 554 calorii, 48G de proteine, și 27G de grăsime. 110 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Această rețetă este tipică bucătăriei evreiești. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. Dacă aveți sub o tigaie, sare kosher, zahăr brun și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 82%. Acest scor este excelent. Încercați Aioli de Richard Blais, Vinaigreta 'totul Bagel' a lui Richard Blais, și Salata de Cezar afumată a lui Richard Blais pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Clătiți pieptul sub apă rece și uscați-l cu prosoape de hârtie. Condimentează cu coriandru, sare, piper negru, boia și piper cayenne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
2 (14 Oz.) Bulion De Pui Cu Conținut Scăzut De Sodiu
Lichid-uncii De Apă Proaspătă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
2
Încălziți uleiul într-o tigaie la foc mediu-mare până la fumat. Căutați pieptul, rotind ocazional, până se rumenesc pe toate părțile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
3
Scoateți-l într-un platou pentru a se răci, acoperit, aproximativ 20 de minute.
4
Între timp, aranjați 2 foi lungi suprapuse de folie de aluminiu, care sunt suficient de mari pentru a învălui pieptul pe o suprafață de lucru.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați
5
Preîncălziți cuptorul la 300 F. Într-un castron mic, amestecați zahărul brun și muștarul pentru a face o pastă. Frecați pieptul cu pasta și așezați-l deasupra foilor de folie, asigurându-vă că obțineți până la ultima bucată de pastă. Înfășurați bine pieptul în folie, astfel încât să nu poată scăpa nici o pastă de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Umăr
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
6
Așezați pieptul pe un suport de prăjire așezat într-o tigaie și gătiți timp de 10 ore. Un cuțit de tăiat ar trebui să străpungă carnea cu ușurință.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Varză Mov, Feliată Mărunt
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Lasă să se răcească ușor.
8
Desfaceți pieptul, feliați și serviți cu piureul de cartofi. Pieptul rămas poate fi înfășurat strâns în folie de plastic și păstrat la frigider până la 1 săptămână.