Piept Fiert Cu Morcovi, Usturoi Și Păstârnac

Piept Fiert Cu Morcovi, Usturoi Și Păstârnac
Rețeta piept fiert cu morcovi, usturoi și păstârnac este gata în aproximativ 45 de minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten, fără lactate și primal opțiune pentru iubitorii de mâncare evreiască. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 581 calorii. Pentru $ 4.58 pe portie, veți obține un curs principal care servește 8. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Un amestec de ceapă, căței de usturoi, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma vinul roșu sec, puteți urma acest fel principal cu Pinot Noir Negrese ca desert. Este perfect pentru Hanuka. Cu o lingură scor de 90%, acest fel de mâncare este minunat. Rețete similare includ Piept fiert cu bere cu morcovi și păstârnac, Morcovi și păstârnac fiert, și Morcovi și păstârnac fierți în portocale.
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate52
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista