Piept de vită prăjit în oală

Piept de vită prăjit în oală
Rețeta de carne de vită prăjită în oală ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 3 ore și 35 de minute. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 38g de proteine, 27G de grăsime, și un total de 520 calorii. Pentru $3.28 pe portie, această rețetă acoperă 34% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Hanuka va fi și mai special cu această rețetă. 602 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel principal. Această rețetă de la BBC Good Food necesită ciuperci, muștar dijon, păstârnac și frunze de dafin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Piept De Vită Instant Pot, Friptură De Carne De Vită, și Piept De Vită Instant Pot.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 190C/gaz 5 / cuptor ventilator 170C. spălați și uscați pieptul și condimentați.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Încălziți 2 linguri de ulei într-o caserolă adâncă și carne de vită brună peste tot.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
3
Scoateți din tigaie. Reduceți focul, adăugați unt și prăjiți ceapa, țelina, morcovii și tulpinile de ciuperci timp de 6-8 minute.Întoarceți carnea de vită în tigaie și adăugați bere, cimbru, foi de dafin și zahăr.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
1/2 Kilogram De Eglefin Tocat1/2 Kilogram De Eglefin Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
4
Adăugați apă dacă este necesar, astfel încât lichidul să crească cu aproximativ două treimi în carnea de vită. Condimentați, aduceți la foc mic, acoperiți bine și gătiți la cuptor timp de 20 de minute. Reduceți căldura la 160C/gaz 3 / cuptor ventilator 140C și gătiți timp de 2 ore, rotind de două ori, până când tender.An cu o oră înainte ca carnea de vită să fie gata, aruncați păstârnacul în ulei, condimentați și prăjiți pe o tavă de copt deasupra cărnii de vită timp de 50 de minute - 1 oră până se înmoaie, întorcându-se o dată.Întoarceți cuptorul până la 190C/gaz 5 / cuptor ventilator 170C. ridicați carnea de vită, cortul cu folie și păstrați-l cald. Amestecați păstârnacul și capacele de ciuperci în sucurile de vită. Verificați condimentul; adăugați apă dacă este necesar. Acoperiți și gătiți la cuptor 20-25 de minute până când ciupercile sunt tender.To serviți, folosiți o lingură cu fante pentru a îndepărta legumele și aranjați în jurul cărnii de vită. Scoateți excesul de grăsime din sucuri, apoi amestecați muștarul și turnați într-un ulcior. Umeziți carnea de vită cu puțin suc și împrăștiați cu pătrunjel sau cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)1 Pui întreg Cumpărat Din Magazin (aproximativ 2 Lire Sterline)
8 Felii De Salam De Genova, Tocate8 Felii De Salam De Genova, Tocate
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
Ulei De Măsline, Pentru PrăjireUlei De Măsline, Pentru Prăjire
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
1/4 Cană De Grăsime De Porc1/4 Cană De Grăsime De Porc
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, OpționalFrișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
Creveți SotațiCreveți Sotați
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®

Vin recomandat: Shiraz, Tempranillo, Zinfandel

Piept de vită în meniu? Încercați să împerecheați cu Shiraz, Tempranillo și Zinfandel. Toate aceste vinuri roșii se pot descurca cu aroma cărnoasă și fumurie a pieptului. Dacă vorbiți de piept tradițional evreiesc, veți dori să căutați un vin roșu kosher. Un vin pe care l-ați putea încerca este Yangarran Estate Vineyard PF Shiraz. Are 4,4 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 27 de dolari.
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
Yangarra Estate Vineyard PF Shiraz
PF (fără conservanți) Shiraz este fabricat din struguri crescuți pe podgoria lor biodinamică certificată, cultivată fără erbicide, fungicide sau substanțe chimice sintetice. Se face fără adaosuri de niciun fel: sulf (conservant), acid, tanin sau finări. Este un vin cu corp mediu, proaspăt, cu fructe, care este delicios savurat ca un vin tânăr. Având în vedere acest lucru, ei au PF shiraz înapoi la prima lor epocă din 2013, care încă arată unele dintre personaje vibrante minunate.Vegan
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 35 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Bucătăriievreiesc
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
OcaziiHanukkah
Revista