Piept De Vită Chili

Piept De Vită Chili
Carne de vită piept Chili ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 10 porții cu 434 calorii, 32g de proteine, și 23g de grăsime fiecare. Pentru $2.32 pe portie, această rețetă acoperă 23% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ardei iute, ceapă, sos de roșii și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a utiliza până salsa ai putea urma acest curs principal cu Desert Salsa De Căpșuni ca desert. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. Super Bowl va fi și mai special cu această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 66%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Texas Carne De Vită Piept Chili, Piept și chili de Squash de iarnă, și Chili în stil Texas cu piept.

Instrucțiuni

1
Într-un cuptor olandez, carne de vită maro și ceapă în ulei în loturi; scurgere. Se amestecă fasolea, kielbasa, salsa, roșiile, sosul de roșii, ardeii iute, usturoiul și condimentele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch4 Dovlecei Mici, Tăiați în Bucăți De 1/4 Inch
KielbasaKielbasa
2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate2 Cepe Galbene, Curățate și Tocate
6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate6 Roșii De Pădure, Curățate De Coajă și Tocate
1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil1 Linguriță De Boia Iute, Afumată Dacă Este Posibil
Toppinguri, OpționaleToppinguri, Opționale
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Dientes De AjoDientes De Ajo
Jalapeno, Tăiat în Fâșii SubțiriJalapeno, Tăiat în Fâșii Subțiri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele2 Lime, Coaja Rasă De La Una, Sucul De La Ambele
2
Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 3 ore sau până când carnea este fragedă. Chiar înainte de servire, amestecați sucul de lămâie și coaja.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch

Vin recomandat: Cava, Grenache, Shiraz

Cava, Grenache și Shiraz sunt alegeri excelente pentru Chili. Aceste roșii suculente nu au prea mult tanin (important pentru alimentele picante), dar un vin spumant precum cava poate îmblânzi căldura și mai bine. Totus Tuus Cava cu un rating de 4.3 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 18 dolari pe sticlă.
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava
Totus Tuus Cava prezintă arome strălucitoare de piersică, lămâie și coajă de portocală, cu o notă de lemn dulce. Vinul este concentrat, tactil și dens în gură, cu un caracter sappy, pietros la aromele sale de citrice, fructe de groapă și anason. Prezintă bogăție și vivacitate în gură, iar finisajul luminos este lung.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Revista