Reteta Brisket fiert în apă de carne de vită cu Salsa Verde ar putea satisface pofta ta evreiască în aproximativ 5 ore. Această rețetă face 8 porții cu 522 calorii, 57G de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest fel principal. Acesta va fi un hit la dvs Hanuka eveniment. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Dacă aveți la îndemână pătrunjel cu frunze plate, pătrunjel cu frunze plate, coajă de lămâie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 77%. Acest scor este solid. Încercați Somon fiert cu Salsa Verde, Somon ușor braconat cu salsa verde, și Paprika creveți la grătar cu ulei de măsline cartofi Violet Pentru bebeluși, ceapă murată și Salsa verde în stil Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Braconaj: tăiați excesul de grăsime din afara pieptului. Puneți carnea într-o oală mare și adăugați suficientă apă pentru a acoperi cu 1 in. Aduceți la foc mic la foc mediu, îndepărtând orice spumă de pe suprafață.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Grăsime De Porc înapoi
2
Adăugați ceapă, țelină, morcovi, pătrunjel, frunze de dafin și roșii, zdrobind roșiile între degete în timp ce le adăugați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Dafin
Tomate
Morcov
Pătrunjel
țelină
Ceapă
3
Adăugați sare. Acoperiți parțial și fierbeți ușor până când pieptul se simte fraged când este cercetat cu o furculiță, 3 1/2 până la 4 ore. Se răcește în bulion, apoi se răcește peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
Sare
4
Îndepărtați orice grăsime congelată. Reîncălziți pieptul în bulion la foc mediu-mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bulion
5
Faceți salsa verde: într-un castron, combinați ulei, pătrunjel, hamsii, șalotă, capere și coajă și suc de lămâie. Se amestecă firimiturile de pâine și oul și se condimentează cu sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pesmet
Can) Canned Salsa Verde
Coaja De Lămâie
Hamsii
Ceapă Eșalotă
Pătrunjel
Capere
Suc
Sare
Ouă
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Transferați bucățile de piept pe o tăietură. Folosind un cuțit foarte ascuțit, tăiați carnea împotriva bobului în 1/2-in.- felii groase, apoi în 2-in. bucăți. Aranjați bucățile într-un singur strat pe un platou și stropiți cu puțin din bulionul fierbinte pentru a le umezi. Dollop salsa verde pe carne.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Can) Canned Salsa Verde
Bulion
Boabe
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Cuțit
7
Serviți imediat, cu salsa suplimentară pe lateral.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dientes De Ajo
8
Faceți înainte: piept, până la 2 zile prin Salsa pas, până la 4 ore, acoperit și răcit.
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul sunt alegerile mele de top pentru Mexican. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. WindRacer Russian River Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 60 de dolari pe sticlă.