Piept de rață prăjit cu ceapă și Pancetta crocantă

Piept de rață prăjit cu ceapă și Pancetta crocantă
Sânii de rață prăjiți cu ceapă și Pancettan crocant este un fără gluten, fără lactate și primal felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 759 calorii, 44G de proteine, și 61G de grăsime fiecare. Pentru $ 8.45 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți la îndemână ulei de nucă, demiglace de rață, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi sarea kosher, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Firimituri Cu Conținut Scăzut De Grăsimi (Kosher-Lactate) ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de rață prăjit cu cinci condimente, Rețetă De Sâni De Rață Prăjiți Cu Cinci Condimente, și Sâni de rață prăjiți cu tigaie cu zahăr și condimente pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-un castron mare, separați inelele de ceapă și aruncați cu 2 linguri de ulei, cimbru și salvie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
Varză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 CmVarză Savoy Sau Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți ceapa pe o foaie mare de copt și prăjiți-o timp de aproximativ 20 de minute, aruncând o dată, până când este fragedă și aurie. Lăsați cuptorul pornit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
4
Între timp, marcați grăsimea de pe rață într-un model încrucișat; condimentează rața cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Rață întreagăRață întreagă
5
Încălziți o tigaie mare rezistentă la cuptor.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea devine maro aurie, aproximativ 7 minute. Întoarceți rața și prăjiți-o la cuptor pentru aproximativ 6 minute pentru mediu rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați rața pe o tăietură și lăsați să se odihnească timp de 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
8
Adăugați pancetta în tigaie și gătiți la foc moderat până se rumenesc și crocant, aproximativ 5 minute; se scurge pe prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Se toarnă toate, cu excepția a 2 linguri de grăsime din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
10
Adăugați usturoiul în tigaie și gătiți la foc mare până când este parfumat, dar nu rumenit, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
11
Adăugați semizeul și oțetul și aduceți la fierbere, răzuind orice bucăți rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau ProsciuttoFelii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
12
Scoateți tigaia de pe foc; bateți uleiul de nucă și restul de 2 linguri de ulei de măsline și condimentați pansamentul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Ulei De NucUlei De Nuc
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
13
Aranjați verdeața pentru bebeluși și ceapa prăjită pe 4 farfurii mari și stropiți cu o parte din pansament. Tăiați subțire sânii de rață transversal și aranjați peste salate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)Iaurt (de Preferință Grecesc Fără Grăsimi)
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
14
Stropiți pansamentul rămas deasupra, garnisiți cu pancetta și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cuțite Generoase De Garam Masala2 Cuțite Generoase De Garam Masala
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate26
Revista