Piept De Rață La Grătar Club Panini

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați Clubul de piept de rață la grătar Panini. Această rețetă servește 4. O porție conține 846 calorii, 50g de proteine, și 38g de grăsime. Pentru $5.71 pe portie, această rețetă acoperă 38% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Panini Happy are 235 de fani. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Un amestec de rucola pentru bebeluși, maioneză, sâni de rață cu piele și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma roșiile, puteți urma acest fel principal cu Bile De Popcorn Cu Bujor Roz ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 94%. Acest scor este grozav. Încercați Spice frecat piept de rață la grătar cu piersică la grătar și salată de brânză de capră, Salată De Piept De Rață La Grătar, și Piept de rață la grătar cu mazăre bătută pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți aparatul de panini la foc mediu-mic. *Cu un cuțit ascuțit, marcați stratul de grăsime de pe sânii de rață tăind cu grijă prin el până când loviți carnea (nu feliați carnea). Faceți mai multe felii, la aproximativ un centimetru distanță, într-un model încrucișat.Condimentați rața generos pe ambele părți cu sare și piper.Deschideți capacul aparatului de panini și așezați unul sau ambii sâni de rață pe grătar (lucrați în loturi dacă se potrivește doar unul) cu pielea în jos. Lăsând capacul deschis, grătați rața până când o mare parte din grăsime s-a redat și pielea este rumenită și crocantă, 6 până la 7 minute. Folosind clești, răsturnați pieptul(sânii) și închideți capacul. Grătiți încă 3 până la 4 minute până când carnea este gătită la o temperatură internă de 150 F.
Întindeți câteva lingurițe de maioneză pe o felie de pâine. Completați-l cu două felii de slănină, 1/4 din rață, o mână mică de rucola, câteva felii de roșii și câteva felii de Brie. Închideți sandvișul cu o a doua felie de pâine.Grătiți panini până când brânza este topită și pâinea este prăjită, 4 până la 5 minute.