Piept de rață crocant cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de rață crocanți cu crustă de migdale cu salată de Chanterelle. O porție conține 645 calorii, 54g de proteine, și 35g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $12.46 pe portie, această rețetă acoperă 49% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați ulei de nucă, ulei de struguri, ulei de alune și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma mierea, puteți urma acest fel principal cu Turtă Dulce Cu Miere ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 75%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Sâni De Rață Cu Crustă De Coriandru, Piept de rață cu crustă de piper cu sos de cireșe, și Piept De Pui Cu Crustă De Migdale.
Instrucțiuni
Într-o cratiță mică, combinați vinul de miere cu 1/4 cană plus 1 lingură de port alb, demi-glace și sucul de lămâie și aduceți la fierbere. Se fierbe la foc moderat până se reduce la 1/3 cană, aproximativ 10 minute.
Se amestecă 1 lingură de unt și miere de castane și se condimentează cu sare și piper negru.
Adăugați rața, cu pielea în jos și gătiți la foc moderat până când pielea este aurie și crocantă, 15 minute; scoateți grăsimea pe măsură ce se acumulează în tigaie. Condimentați rața, apoi întoarceți pielea sânilor cu fața în sus și gătiți timp de 7 minute mai mult pentru mediu-rar.
Transferați rața pe o foaie de copt cu margini, cu pielea în sus și presărați migdalele Jordan tocate, apăsând pentru a adera.
Transferați rața în centrul cuptorului și fierbeți timp de aproximativ 2 minute, sau până când zahărul este caramelizat; întoarceți foaia de copt după cum este necesar pentru o rumenire uniformă.
Lăsați sânii de rață să se odihnească înainte de a felia.
Într-o tigaie medie, topiți restul de 2 linguri de unt.
Adăugați galbenele și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când lichidul lor s-a evaporat și se rumenesc ușor, aproximativ 8 minute. Condimentați galbenele cu sare și piper negru, adăugați șalota și gătiți timp de 1 minut mai mult.
Într-un castron mare, bateți uleiurile de nucă, semințe de struguri și alune cu oțetul și restul de 1 lingură de port alb. Se amestecă pătrunjelul.
Adăugați frise și chanterelles, condimentați cu sare și piper cayenne și aruncați pentru a acoperi. Mound salata pe plăci. Reîncălziți sosul de vin cu miere.
Tăiați sânii de rață transversal în felii de 1/2 inch și aranjați-i lângă salată.
Stropiți sosul peste tot și serviți.