Arsed condimentat rață sânii este un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap rețetă cu 4 porții. O porție conține 297 calorii, 34G de proteine, și 15g de grăsime. Pentru $5.47 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Funcționează bine ca fel principal. Dacă aveți piept de rață, cuișoare, muștar dijon și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma oțetul de vin roșu, puteți urma acest fel principal cu Plăcintă Cu Cireșe ca desert. Este adus la tine de mâncare și vin. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este solid. Piept De Rață Ars Cu Portocale De Sânge, Piept de rață ars cu Chutney de fructe de Port, și Piept de rață ars cu glazură de miere de zmeură sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
1
Scorați partea pielii sânilor de rață într-un model de diamant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2
Într-o tigaie uscată, prăjiți boabele de ienupăr la foc moderat până când sunt strălucitoare, aproximativ 1 1/2 minute, având grijă să nu le ardeți. Transferați imediat boabele de ienupăr într-un mortar sau râșniță de condimente și lăsați să se răcească complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Ienupăr
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
Mortar și Pistil
3
Adăugați nucșoara, scorțișoara, ghimbirul, cuișoarele, piperul și 1/2 linguriță de sare în mortar și măcinați până la o pulbere fină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
Frișcă Suplimentară Groasă, Opțională
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
1 Mușchi Sau Spată De Porc Dezosată, Cu O Crestătură Adâncă în Partea De Sus (aproximativ 2,3 Kg)
Sare, Pentru Marginile Paharului
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și Pistil
4
Transferați condimentele într-un castron mic și amestecați armagnacul și muștarul pentru a face o pastă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Armagnac
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Chipsuri De Scorțișoară Vietnameză
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
5
Frecați pasta de condimente pe toate jumătățile de piept de rață. Puneți sânii de rață într-un vas de sticlă sau ceramică, acoperiți cu folie de plastic și dați-l la frigider timp de cel puțin 6 și până la 24 de ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Pastă De Condimente
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
6
Scoateți sânii de rață din frigider cu cel puțin 30 de minute înainte de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
7
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
8
Puneți o tigaie medie grea la foc moderat până când este foarte fierbinte. Puneți sânii de rață în tigaie, cu pielea în jos și gătiți până când pielea se rumeneste și grăsimea începe să se topească, aproximativ 3 minute. Reglați căldura după cum este necesar dacă pielea se rumeneste prea repede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
9
Scoateți tigaia de pe foc și transferați sânii pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
10
Scurgeți grăsimea și ștergeți cu grijă tigaia cu prosoape de hârtie. Întoarceți sânii de rață în tigaie, cu carnea în jos și gătiți la foc moderat timp de 5 minute mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De Rață
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Tortilla Din Făină (25 Cm), Tăiate în Sferturi
Creveți Sotați, Decojiți
11
Transferați rața într-un vas mic de copt și păstrați-l cald în cuptor în timp ce pregătiți sosul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Rață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
12
Adăugați vinul roșu și oțetul în tigaie și aduceți la foc mic, amestecând cu o lingură de lemn pentru a elibera toate bucățile rumenite de pe fundul tigaiei. Gatiti sosul pana se reduce la 3 linguri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe De Leuștean Pudră
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
Creveți Sotați, Decojiți
13
Se ia de pe foc și se învârte în unt. Condimentează sosul cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Felii Subțiri De șuncă Complet Fiartă (aproximativ
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Măruntaie și Os De Gât De Curcan
14
Feliați sânii de rață pe diagonală și ventilați-i pe farfurii încălzite sau pe un platou încălzit. Puneți sosul peste rață și serviți imediat.