Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port

Piept de rață ars cu cireșe și sos de Port
Pieptul de rață ars cu cireșe și sos de Port este un fără gluten și primar felul principal. Pentru $5.07 pe portie, această rețetă acoperă 20% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 2 porții cu 329 calorii, 30g de proteine, și 18g de grăsime fiecare. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați portul tawny, cireșe, o jumătate de piept de rață de 12 până la 16 uncii și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 53%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Piept de rață ars cu sos Ruby Port, Piept de rață cu coacăze roșii și sos de Port, și Piept De Rață Dezosat Divin Cu Sos De Vin De Port.

Instrucțiuni

1
Așezați jumătățile de piept de rață între 2 foide folie de plastic. Lira ușor până la uniformitate (aproximativ 1/2 până la 3/4 inch). Aruncațiînfășurare din plastic. Folosind cuțit ascuțit, scor skinin 3/4-inch diamant model (nu taie intoflesh). Faceți înainte: se poate face cu 8 ore înainte.Acoperiți și răciți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piept De RațăPiept De Rață
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
CuțitCuțit
2
Se topește 1 lingură de unt în mare greuskillet peste căldură medie-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
3
Sprinkleduck cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
4
Adăugați rața, cu pielea în jos, în tigaie și gătiți până când pielea este rumenită și crocantă, aproximativ 5 minute. Întoarceți sânii de rață, reduceți focul la mediu și gătiți până se rumenesc și se fierbe la coacerea dorită,cu aproximativ 4 minute mai mult pentru sânii mici și cu 8 minute mai mult pentru sânul mare pentru mediu-rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rață întreagăRață întreagă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Transferați la suprafața de lucru, cort cu folie pentru a vă încălzi și lăsați să se odihnească 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De AluminiuFolie De Aluminiu
6
Între timp, se toarnă toate, cu excepția a 2 linguripicături din tigaie.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Adăugați șalotă la skilletși amestecați la foc mediu 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă EșalotăCeapă Eșalotă
8
Adăugațibulion, cireșe, Port și miere. Creșteîncălziți la mare și fierbeți până când sosul se reduce la glazură, amestecând des, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CireșeCireșe
MiereMiere
SosSos
PortPort
9
Whiskin 1 lingura de unt rece. Sos de sezon lagust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
UntUnt
SosSos
10
Felie subțire rață. Ventilatorul se taie peplăci. Puneți sosul și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SosSos
Rață întreagăRață întreagă
1
Cu rața, turnați un roșu cu corp mediu din Riojaregiunea Spaniei. Ne place vi aproxima Santurnia 2005crianza Rioja (13 USD), care are cireșe negruarome și note fumurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
RiojaRioja
Rață întreagăRață întreagă
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate14
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista