Piept de pui Valdostana cu linte fierte

Piept de pui Valdostana cu linte fierte
Piept de pui Valdostana cu linte fiert ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 465 calorii, 29G de proteine, și 22g de grăsime fiecare. Pentru $1.61 pe portie, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 34 ar spune că a lovit locul. Este adus la tine de Epicurious. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de roșii suplimentare, unt, ulei de măsline și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma făina, puteți urma acest fel principal cu Tarta de mere cu sos de Caramel ca desert. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 76%. Încercați Piept De Pui Fiert Mexican Mărunțit, Pollo alla Valdostana (pui cu Prosciutto și brânză Fontina), și Linte Puy Fierte pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți lintea fiartă cu spanac prin pas
Ingrediente de care veți avea nevoie
LinteLinte
Ouă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De OuOuă, Bătute Ușor Sau 1/2 Cană înlocuitor De Ou
2
Preîncălziți cuptorul la 375 F. Tăiați orice exces de grăsime, piele și cartilaj din bucățile de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Așezați o bucată de prosciutto peste fiecare piept de pui, tundând și stratificând fiecare, astfel încât să acopere pieptul de pui cât mai îngrijit posibil. Folosind spatele unui cuțit mare, bateți ușor prosciutto-ul în pui, astfel încât să adere. Dragați pieptul de pui în făină pentru a le acoperi ușor și atingeți orice exces de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
ProsciuttoProsciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
4
Încălziți 2 linguri de unt și ulei de măsline într - o tigaie de 12 până la 14 inci cu un mâner rezistent la cuptor până când untul spumează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
5
Așezați în tigaie cât mai multe bucăți de pui, cu prosciutto în jos, după cum se va potrivi fără a atinge. Gatiti doar pana cand incep sa se rumeneasca, aproximativ 2 minute. (Gătitul excesiv va întări prosciutto-ul.) Întoarceți puiul și gătiți până când a doua parte se rumeneste, aproximativ 3 minute. Repetați, dacă este necesar, cu pieptul de pui rămas, îndepărtând puiul rumenit pentru a face loc. Reglați căldura în timp ce lucrați, astfel încât puiul să nu ardă sau să se lipească pe alocuri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
ProsciuttoProsciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
6
Se toarnă vinul în tigaie și se agită ușor pentru a disloca orice bucăți maro care se lipesc de tigaie. Se fierbe până se reduce la jumătate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Roșu GrosierZahăr Roșu Grosier
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
7
Se toarnă bulionul de pui în tigaie și se distribuie roșiile zdrobite și restul de 2 linguri de unt între bucățile de pui. Condimentează ușor cu sare și piper. Aduceți la fierbere, apoi coborâți focul, astfel încât sosul să fiarbă, înclinând tigaia pentru a amesteca sosul. Drapați Fontina feliată peste bucățile de pui pentru a le acoperi complet. Punctați centrul fiecărui piept de pui cu un cerc mic de sos de roșii sau o movilă mică de roșii zdrobite și presărați brânza rasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru CondimentareNucsoara, Macinata, Plus Altele, Pentru Condimentare
Pepperoncini, Pentru GarniturăPepperoncini, Pentru Garnitură
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
Coji De CannelloniCoji De Cannelloni
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier1 Ceapă Dulce Mare, Tocată Grosier
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Brânză FontinaBrânză Fontina
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
8
Introduceți tigaia în cuptor și coaceți până când puiul este fiert, sosul clocotește, iar brânza se rumeneste ușor în jurul marginilor, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă4-1/2 Căni De Brânză Cheddar Rasă
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
În timp ce puiul este la cuptor, terminați lintea fiartă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
LinteLinte
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Scoateți foarte atent tigaia pe plită și lăsați să stea un minut sau două înainte de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse2 Conserve (14 Uncii), Fasole Cannelloni, Scurse
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
11
Puneți o movilă de linte pe centrul unei farfurii calde, acoperiți cu un piept de pui și lingurați o parte din sosul din jurul lintei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
LinteLinte
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
12
* Cereți prosciutto tăiat puțin mai gros decât hârtia subțire. Veți avea nevoie de șase felii dacă fiecare felie are aproximativ aceeași dimensiune ca un piept de pui. Cumpărați mai multe sau mai puține felii, după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele1 1/4 Căni De Semințe De Dovleac Verzi Neprăjite, Cum Ar Fi Pepitele
ProsciuttoProsciutto
13
Retipărit cu permisiunea bucătăriei italo-americane a Lidiei de Lidia Bastianich. 2001 Knopf
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate32
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista