Piept de pui umplut cu spanac și Scallion

Piept de pui umplut cu spanac și Scallion
Spanacul și piepturile de pui umplute cu Scallion ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și primară servește 4 și costă $2.24 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 29G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 230 calorii. Mergeți la magazin și ridicați mărar, piept de pui, scallions și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma coaja de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri de marmeladă de portocale cu glazură de coajă de portocală ca desert. Această rețetă este plăcută de 18 gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 90%. Acest scor este uimitor. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Spanac, Piept De Pui Umplut Cu Spanac, și Piept de pui umplut cu spanac pentru doi pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o tigaie mare, încălziți 1 lingură de ulei de măsline.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
2
Se adauga usturoiul si saut-ul pana devin aurii, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
3
Se adaugă spanacul și se sotează până se ofilesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
4
Lasă să se răcească.
5
Într-un castron mediu, combinați scallions, mărar, feta și coaja de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Ghimbir întreg, ZdrobitGhimbir întreg, Zdrobit
Crengute De Marar Proaspat CuleseCrengute De Marar Proaspat Culese
O Salată Amestecată Frunze, Spălate și UscateO Salată Amestecată Frunze, Spălate și Uscate
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați spanac și aruncați pentru a combina. Se condimentează cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
7
Faceți o tăietură orizontală adâncă de 2 până la 3 inci în fiecare piept de pui, formând un buzunar mare. Umpleți fiecare sân cu amestec de spanac.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
8
Încălziți o tigaie mare pentru grătar la foc mediu. Pulverizați tigaia cu spray de gătit antiaderent. Piept de pui la grătar până la fiert, aproximativ 3-4 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® CapicolaMargherita® Capicola
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Echipamente pe care le vei folosi
1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi1 Ardei Gras Galben, Taiat In Treimi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate39
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista