Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu pansament rozmarin-portocaliu. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 417 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați măsline vindecate cu saramură, rozmarin, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Țuică și piept de pui portocaliu acoperit cu creveți umpluți, Piept De Pui Rozmarin, și Piept De Pui Rozmarin pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Amestecați primele 5ingrediente în mini procesor până când măslinele și usturoiul sunt tocate.
Transferați umplutura într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper.Folosind vârful degetelor, slăbiți ușor pielea pe 1piept de pui, lăsând 1 parte lungă atașată.
Întindeți 1/6 de umplutură peste carne sub piele.Trageți clapeta de piele pentru a acoperi; fixați clapeta cu știft metalic sau scobitoare. Repetați curămânând pui și umplutură. Aranjapui pe coacere cu margini mari sheet.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperă și Răcorește-te.
Combinațiprimele 4 ingrediente într-un castron mediu.Treceți treptat în ulei, apoi măsline. Sezonîmbrăcarea după gust cu sare și piper.
Transferați 3/4 cană de pansament într-un castron mic;rezervați pentru servire.
Coat grill rack cu spray antiaderentși pregătiți grătar (căldură medie-mare).Împărțiți pansamentul rămas între 2cesti mici.
Stropiți puiul cu pansamentde la 1 cană. Aranjați pene portocalii pefoaie de folie; periați portocalele cu pansamentdin a doua ceașcă.
Pui la grătar până la fiert,stropind cu pansament de la prima cană șise întoarce ocazional, 12 până la 14 minute.Grătiți pene portocalii până se încălzesc și ușor carbonizate, întorcându-se și periajuladesea cu pansament din a doua ceașcă, aproximativ10 minute.
Transferați puiul și portocalele pe platou.
Se serveste cu reserved3 / 4 cana dressing.
Pentru a scoate cel mai mult suc dintr-o portocală, rulați fructele la temperatura camerei de-a lungul blatului cu palma mâinii înainte de a stoarce. Această tehnică va fisă lucreze pentru toate citricele.