Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu

Piept de pui umplut cu sos de rozmarin-portocaliu
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați sânii de pui umpluți cu pansament rozmarin-portocaliu. Pentru $1.74 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 417 calorii, 25g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați măsline vindecate cu saramură, rozmarin, suc de portocale și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma sucul de portocale, puteți urma acest fel principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este bun. Încercați Țuică și piept de pui portocaliu acoperit cu creveți umpluți, Piept De Pui Rozmarin, și Piept De Pui Rozmarin pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Amestecați primele 5ingrediente în mini procesor până când măslinele și usturoiul sunt tocate.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
2
Transferați umplutura într-un castron mic; se condimentează cu sare și piper.Folosind vârful degetelor, slăbiți ușor pielea pe 1piept de pui, lăsând 1 parte lungă atașată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Întindeți 1/6 de umplutură peste carne sub piele.Trageți clapeta de piele pentru a acoperi; fixați clapeta cu știft metalic sau scobitoare. Repetați curămânând pui și umplutură. Aranjapui pe coacere cu margini mari sheet.DO înainte: se poate face cu 1 zi înainte. Acoperă și Răcorește-te.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Procesează Brânză Americană, Tăiată FâșiiProcesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Pâine Cu Nuci și StafidePâine Cu Nuci și Stafide
Echipamente pe care le vei folosi
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)Scobitori (pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
1
Combinațiprimele 4 ingrediente într-un castron mediu.Treceți treptat în ulei, apoi măsline. Sezonîmbrăcarea după gust cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Aluat De Pâine De PorumbAluat De Pâine De Porumb
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Transferați 3/4 cană de pansament într-un castron mic;rezervați pentru servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Coat grill rack cu spray antiaderentși pregătiți grătar (căldură medie-mare).Împărțiți pansamentul rămas între 2cesti mici.
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
4
Stropiți puiul cu pansamentde la 1 cană. Aranjați pene portocalii pefoaie de folie; periați portocalele cu pansamentdin a doua ceașcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
5
Pui la grătar până la fiert,stropind cu pansament de la prima cană șise întoarce ocazional, 12 până la 14 minute.Grătiți pene portocalii până se încălzesc și ușor carbonizate, întorcându-se și periajuladesea cu pansament din a doua ceașcă, aproximativ10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
6
Transferați puiul și portocalele pe platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Se serveste cu reserved3 / 4 cana dressing.
1
Pentru a scoate cel mai mult suc dintr-o portocală, rulați fructele la temperatura camerei de-a lungul blatului cu palma mâinii înainte de a stoarce. Această tehnică va fisă lucreze pentru toate citricele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fructe CitriceFructe Citrice
3 Bețișoare De Covrig3 Bețișoare De Covrig
Bucle De Ciocolată Albă Pentru CoptBucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate14
Revista