Pieptul de pui umplut cu Prosciutto ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $ 3.71 pe portie, această rețetă acoperă 27% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. O porție conține 591 calorii, 45g de proteine, și 32g de grăsime. Un amestec de prosciutto, piper cayenne, brânză parmigiano-reggiano și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până pesmet ai putea urma acest curs principal cu Pâine Cu Banane De Ciocolată ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Prosciutto, Piept De Pui Învelit În Prosciutto, și Prosciutto - piept de pui învelit cu spanac și roșii pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Periați interiorul unei tigaie rezistentă la cuptor cu ulei vegetal. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi Asortați
3
Se amestecă cireșe, pesmet, gălbenuș de ou, brânză Parmigiano-Reggiano, ulei de măsline, cimbru, oregano, usturoi, sare, piper negru și piper cayenne până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Jalapeno Proaspăt întreg
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
Parmigiano-Reggiano Proaspăt Ras, Plus Mai Mult După Gust
Parmigiano Reggiano
Fripturi De Carne Din New York
Coacerea Buclelor De Ciocolată
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Tăiat în Cuburi De 2,5 Cm
Usturoi Goya®
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
4
Tăiați o fantă de 1 inch în fiecare piept de pui feliind la un unghi de la capătul gros al sânului spre capătul mai subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
5
Deschideți clapeta și așezați un piept de pui fluturat între două foi de plastic greu (pungile frigorifice resigilabile funcționează bine) pe o suprafață solidă și plană. Lăsați ferm puiul cu partea netedă a unui ciocan de carne la o grosime de 1/2 inch. Repetați cu celălalt sân.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Apă Pentru A Permite
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni De Pesmet Panko
6
Așezați jumătate din umplutură pe fiecare piept de pui, așezați fiecare sân pe o bucată de folie de plastic și rulați într-o rolă strânsă, răsuciți capetele foliei de plastic pentru a ține creați un pachet strâns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Procesează Brânză Americană, Tăiată Fâșii
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
7
Pe o bucată de folie de plastic, se suprapun ușor 2 felii de prosciutto, astfel încât să fie la fel de largi ca pieptul de pui rulat. Desfaceți pieptul de pui rulat și așezați pieptul la un capăt al prosciutto-ului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Prosciutto
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în Optimi
8
Rotiți prosciutto în jurul sânului umplut folosind plasticul pentru a face o rolă strânsă. Repetați cu al doilea sân umplut și restul de 2 felii de prosciutto.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
9
Așezați 4 bucăți de sfoară pe placa de tăiere, la aproximativ 1 inch distanță.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
10
Așezați ruloul de pui peste corzi și legați fiecare într-un nod pentru a împiedica puiul să se deruleze. Repetați pentru al doilea sân umplut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
(pentru A ține șnițelele De Pui împreună)
11
Așezați pieptul de pui umplut, rulat în tigaia pregătită și coaceți în cuptorul preîncălzit până când prosciutto-ul este rumenit și crocant, iar puiul nu mai este roz, aproximativ 25 de minute. Un termometru cu citire instantanee introdus în centru trebuie să citească cel puțin 165 grade F (74 grade C).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Prosciutto
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De Susan
Zahăr Galben și Stropi Asortați
Roșii Feliate, Opțional
12
Scoateți puiul pe o farfurie și acoperiți ușor cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
13
Scurgeți grăsimea din tigaie după cum doriți, lăsând sucul și bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
14
Se toarnă bulionul de pui și oțetul balsamic și se aduce la fierbere la foc mare. Gatiti, in timp ce razuiti bucatile rumenite din fundul tigaiei, pana cand lichidul s-a redus la jumatate, 5 pana la 6 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pulpă De Miel (scoasă Din Frigider și Lăsată Să Stea La Temperatura Camerei Cu 1 Oră înainte De Preparare)
(ficatul și Gâtul îndepărtate)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
15
Se ia de pe foc, se adaugă untul și se amestecă până se topește. Condimentează cu sare și piper negru după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
16
Scoateți sfoara din pieptul de pui; feliați în bucăți de mărimea mușcăturii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căpățâni De Usturoi, Tăiate în Jumătate Pe Orizontală