Piept De Pui Umplut Cu Orez Cu Brânză
Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 41 calorii, 4G de proteine, și 2G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 55. Pentru 20 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați broccoli, cremă de brânză philadelphia, pansament clasic de fermă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Piept De Pui Umplut Cu Busuioc, Piept De Pui Umplut Cu Brânză, și Cheesy Broccoli Paste cu frizer alimente crocante umplute piept de pui pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 177°.
Se amestecă brânzeturile, orezul și broccoli până se omogenizează bine; pus deoparte.
Așezați pieptul de pui, cu părțile superioare în jos, pe o tăietură mare; se întinde uniform cu amestecul de orez. Începând de la unul dintre capetele scurte, înfășurați strâns fiecare piept de pui; așezați, cu cusătura în jos, într-un vas de copt de 13x9 inci.
Stropiți uniform cu pansament.
Coaceți 35 până la 40 min. sau până când puiul este gătit (170F).