Piept De Pui Umplut
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui umplut. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 388 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $1.49 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pâine veche de o zi, bulion de pui, țelină și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept De Pui Umplut, Piept De Pui Umplut B. O. A. R. S, și Piept De Pui Umplut Italian pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați puiul cu pielea în jos pe o bucată de folie rezistentă suficient de mare pentru a se plia peste pui.
Se presară sare și piper; pus deoparte. Într-o tigaie, sotati ceapa si telina in unt pana se inmoaie; se amestecă condimentele, pâinea și bulionul.
Așezați în cavitatea puiului; pliați deasupra și sigilați.
Așezați într-o tigaie mică.
Se coace la 375 de minute pentru 45 de minute. Deschideți folia și coaceți încă 5 minute sau până când puiul este fraged, sucurile curg limpede și umplutura se rumeneste ușor.