Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați pieptul de pui saut cu sos cremos de nucă. Această rețetă servește 6 și costă 2,39 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 40g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 299 calorii. Nu mulți oameni au făcut această rețetă și 1 ar spune că a ajuns la fața locului. Dacă aveți la îndemână sare, frunze de pătrunjel cu frunze plate, pâine veche de o zi și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri Cu Mere ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 74%. Acest scor este destul de bun. Încercați Piept de pui sotat cu sos cremos de arpagic, Saut piept de pui cu sos de oțet balsamic, și Piept de pui ușor cu sos cremos de ciuperci pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Tăiați crustele din pâine. Tăiați pâinea; combinați pâinea și bulionul într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Sazon Goya Cu Coriandru și Annatto
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Lăsați să stea 10 minute.
3
Combinați amestecul de pâine, nucile, frunzele de pătrunjel, sucul, 1/2 linguriță sare, 1/4 linguriță piper negru, ardei roșu și usturoi într-un robot de bucătărie; procesați până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Grăsime De Porc
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
8 Tortilla Galbene De Porumb (15 Cm), încălzite
Bețișoare Scurte De Scorțișoară
Usturoi Goya®
1 Cană Piure De Cartofi Cald (110° Până La 115°, Preparat Fără Lapte și Unt)
Bucle De Ciocolată Albă Pentru Copt
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
4
Presărați puiul cu restul de 1/4 linguriță de sare și restul de 1/4 linguriță de piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
5
Încălziți uleiul de măsline și untul într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New York
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
6
Adăugați pui; gatiti 7 minute pe fiecare parte sau pana cand ati terminat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
7
Scoateți puiul din tigaie; păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
8
Adăugați amestecul de bulion de pui în tigaie; gătiți până când este fierbinte și ușor îngroșat, răzuind tigaia pentru a slăbi bucățile rumenite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fasole Prăjită, încălzită Complet, Adăugați Puțină Supă De Pui Sau Apă Pentru A Obține O Consistență Fină și Tartinabilă
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
9
Pentru a servi, așezați 1 cană de spanac pe fiecare dintre cele 6 farfurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Linguriță De Oregano Uscat, Pe O Suprafață De 1/3 Palmă
10
Așezați 1 jumătate de piept de pui pe fiecare porție; acoperiți fiecare cu aproximativ 2 1/2 linguri de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Margherita® Capicola
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
11
Presărați 1 linguriță de pătrunjel tocat peste fiecare porție.