Piept De Pui La Grătar Cu Citrice

Piept De Pui La Grătar Cu Citrice
Citrus piept de pui la grătar este un fără gluten și fără lactate felul principal. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 99G de proteine, 14g de grăsime, și un total de 1052 calorii. Această rețetă servește 1. Pentru $ 5.64 pe portie, această rețetă acoperă 40% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână sos original de GRĂTAR, Piept de pui, coajă de portocală și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până suc de portocale ai putea urma acest curs principal cu Sherbert de prune cu suc de portocale și vin de prune ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este bun. Încercați Piept De Pui La Grătar, Piept De Pui La Grătar, și Piept De Pui La Grătar Cu Miere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă primele 3 ingrediente. Rezervați 1/2 cană amestec de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
2
Se toarnă amestecul de sos rămas peste pui într-un vas de sticlă superficial. La frigider 30 min. la marinat, întorcându-se după 15 min.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
3
Încălziți grătarul la foc mediu.
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
4
Scoateți puiul din marinată; aruncați marinada.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime1 Ceapă Dulce Mare, Tăiată Transversal în Felii De 1 Cm Grosime
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
5
Pui la grătar 5 min. pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
6
Ungeți cu amestec de sos rezervat; grătar 4 până la 6 min. sau până la făcut (165F), întorcând și perindând ocazional cu amestec de sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măruntaie și Os De Gât De CurcanMăruntaie și Os De Gât De Curcan
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții1
Scor De Sănătate28
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista